Rușii, despre Putin și mobilizare, înainte ca aceasta să fie anunțată: "Președintele nostru și-a pierdut mințile"

,

Cum au primit rușii vestea că trebuie să meargă la război. Iată ce spuneau câțiva locuitori din Moscova despre Putin.


In articol:

Rușii sunt disperați după deciziile anunțate de Vladimir Putin. Miercuri, 21 septembrie, liderul de la Kremlin a ordonat o mobilizare militară parțială în Rusia, pentru îndeplinirea obiectivelor „operațiunii militare speciale” în Ucraina. Însă, în țară se vorbea cu câteva zile înainte despre ce va anunța președintele rus.

Iată ce spuneau câțiva locuitori din Moscova despre Putin și mobilizarea care urma să fie anunțată.

Citeste si: Declarația halucinantă a unei prezentatoare TV din Rusia, care a susținut că înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a ar fi trebuit bombardată: „Toți cei mai buni oameni sunt acolo pentru înmormântare”

Rușii, despre Putin și mobilizare, înainte ca aceasta să fie anunțată

Rușii spun că nici nu știu pentru ce luptă și că războiul este de mult pierdut. Astfel, oamenii nu găsesc nici o motivație pentru a pleca pe front.

"- Cred că președintele nostru și-a pierdut mințile. Are nevoie urgentă de ajutor psihiatric. În loc să îi ajute pe cetățeni, în loc să le facă viața mai bună, ei au început un război pe care Rusia îl va pierde, în mod evident.

- Ar fi ceva foarte trist dacă amândoi am muri. Sper că nu va fi o mobilizare generală, iar dacă va fi, oamenii vor face tot posibilul să scape de ea. Am prieteni în Donețk, care se ascund în subsolurile caselor lor. Nu ies din casă. Mamele lor le aduc mâncare și apă. Mă aștept la același lucru de la mobilizarea noastră. Oamenii nu știu pentru ce luptă.

- Să murim pentru iahturi, palate și bani? Să murim pentru ca odraslele deputaților noștri să studieze în străinătate? Nu sunt pregătit pentru asta. Eu însumi nu duc o viață bună. Nu sfătuiesc pe nimeni să plece acolo (pe frontul din Ucraina n.r.).

Citeste si: Schimb de prizonieri militari între Ucraina și Rusia: Apărătorii de la Azovstal au ajuns acasă! Mykhailo Dianov, simbol al apărării de la Uzina din Mariupol, a fost și el eliberat

- Nu vorbesc și pentru el, dar, personal, vreau să spun că am obiective mult mai importante, precum a avea o educație bună și o viață stabilă. Din păcate, nu vreau să mor pentru pace, orice ar însemna această „pace”.

- Nu voi spune unde lucrez, dar deja autoritățile ne deranjează angajații. Îi întreabă despre diplomele lor. Îi întreabă dacă au profesii militare. Acum consolidează baza. Cel mai probabil vor trimite oameni obișnuiți în Ucraina.", potrivit digi24.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Femeile din stațiile de cercetare din Antarctica vorbesc despre actele de agresiune sexuală pe care sunt nevoite să le îndure

Rusia începe să mute periculos - A mobilizat un submarin nuclear pentru un test cu torpilele Poseidon/ Poate provoca un tsunami radioactiv

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Un nou rus pe lista celor care mor în condiții suspecte. Un director al Căilor Ferate din Rusia a fost găsit împușcat

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies