Cine este, de fapt Larisa Bulgariu de la "Puterea dragostei"! Dezvaluiri incendiare din viata tinerei din Suceava

Author: L.S.
Actualizat: 08 sep 2020, 11:10

Larisa Bulgariu de la "Puterea dragostei" are un trecut tumultos si comentat de foarte multe persoane. Dar cum si de ce s-au intamplat lucrurile in viata tinerei, doar ea stie! Iata cine e cu adevarat Larisa!

Cine este, de fapt Larisa Bulgariu de la "Puterea dragostei"? Tanara a fost invitata la Teo Show si a facut dezvaluiri despre trecutul ei.

Larisa este din Suceava si este pasionata de muzica de cand era copil. Canta in casa, in timp ce se juca, iar pentru parintii ei era ceva obisnuit sa ii auda fetei trilurile. Numai ca Larisa a trebuit sa-si puna pasiunea pe un plan secundar pentru ca viata i-a adus multe situatii complicate.

Cine este, de fapt Larisa Bulgariu de la "Puterea dragostei"?

Tanara s-a apucat de videochat atunci cand supravietuirea a devenit dificila pentru ea. Larisa spune ca a trebuit sa plece din Suceava cu doar cativa lei in buzunar pentru ca viata ii era amenintata de fostul sot. A venit la Bucuresti si, dupa ce a incercat sa isi gaseasca un job decent, a ajuns sa faca videochat.

Citeste si: Plusica, SURPRIZA speciala:"Am adormit si ne-am trezit impreuna". Raluca Marina de la "Puterea dragostei"

Larisa de la Puterea dragostei s-a apucat de videochat pentru bani

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

"Eu am fost casatorita. Nu am mai spus asta, dar, cand am divortat, am ramas, efectiv, fara nimic.

Era primul meu barbat, eram studenta la Filosofie in primul an si nu aveam niciun ban. Parintii mei erau departe... tata, ofiter in armata Greciei, mama plecase dupa el, eram singura in Bucuresti. Pentru ca, de la inceput, vreau sa se inteleaga ca nicio fata care se apuca de videochat nu o face pentru ca are bani. O face pentru ca nu are si nici nu gaseste vreo solutie sa ii faca.
Eu, de exemplu, am fost la sute de interviuri, cred. Nu ma angaja nimeni si, cred ca daca tot o faceau, erau niste sume cu care nu poti trai. Asa ca, dupa ce am vazut un anunt in ziar, am mers la un studio de videochat. Iar acolo, spre norocul meu, era o firma cu patroni americani, am gasit o adevarata familie"
, povesteste Larisa.

Citeste si: Roxana de la "Puterea dragostei", sarut pasional! Avem oare un cuplu nou in casa?

Dar ce s-a intamplat in viata Larisei inainte sa ajunga la Bucuresti? Cel mai cumplit moment a fost cand fostul ei sot a amenintat-o cu arma.

" M-a amenintat cu o arma. Era si sora mea in casa. L-am sunat si pe tata. A crezut ca ma va intimida. Pe mine Dumnezeu m-a intarit mult, am realizat ca nu sunt singura, oricat de greu mi-ar fi fost.

Si mi-a fost foarte greu. Am cazut intr-o mica depresie, am suferit mult. Am stat o saptamana in spital.", a precizat Larisa.

Tanara nu a renuntat la visul ei de a avea o cariera din muzica si are planuri serioase.

Vezi cele mai HOT Stiri Kanal D

"Eu am mai avut o formatie, am mai cantat, unii spun ca am o voce chiar buna. Nu vad de ce nu as reusi in muzica. Si nu, nu vad de ce experienta mea din videochat va conta foarte mult, ca imagine negativa. Adica, lumea va uita si, daca voi fi suficient de buna, nici nu va mai conta daca am facut sau nu videochat", a spus Larisa Bulgariu.

Vezi Kanal D live

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!