Cine este Bianca, tânăra în vârstă de 17 ani care a fost ucisă de cel mai bun prieten al ei. Fotografii cu corpul neînsuflețit al adolescentei au ajuns la mamă prin intermediul rețelelor sociale

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 01 iun 2023, 19:10

Bianca, o tânără în vârstă de doar 17 ani, a fost ucisă cu sânge rece de cel care se presupunea că îi este prieten.

Kim Devins, mama adolescentei, a fost etichetată într-o poză postată pe Instagram, dar ce avea să-i vadă ochii a fost de nedescris.

Cine este Bianca, tânăra care a fost ucisă de cel mai bun prieten al ei

În fotografia postată se afla Bianca, fiica ei, cu fața acoperită de sânge și cu gâtul tăiat. Tânăra a fost ucisă cu sânge rece la doar 17 ani. 

Citește și: I-a luat viața unei femei, după care, a ieșit în stradă și a spus ce a făcut. Bărbatul din Slatina a ajuns în custodia anchetatorilor

În iulie 2019, Biancăi i-a fost luată viața de cel care se presupune că-i era prieten. Brandon Clark, în vârstă de 22 de ani, a ucis-o pe Bianca și a fotografiat-o, după care a publicat imaginea pe Instagram.

În câteva zile, fotografia a devenit virală și a ajuns și în mâinile familiei fetei.

Din acel moment, viața mamei Biancăi s-a transformat într-un coșmar. Dă vina pe Instagram pentru ce s-a întâmplat și pentru faptul că a permis distribuirea acelei fotografii.

„Să-mi pierd fiica în asemenea circumstanţe dramatice... N-am îndurat niciodată atâta durere. Mai ales că moartea ei a fost exploatată şi batjocorită pe Internet.

Este o traumă prin care n-ar trebui să treacă nicio familie”, a declarat mama Biancăi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Bianca își dorea să devină model și, în timpul liber, îi plăcea să-și facă prieteni pe Internet. Se lupta de ceva timp cu anxietatea și, din acest motiv, s-a îndepărtat de mama ei.

Citește și: Filmul crimei din Bragadiru în care un tânăr a fost înjunghiat la nuntă. Invitații nu și-au dat seama ce s-a întâmplat și au continuat să se distreze

„Ştiam mereu cu cine discută şi lăsa uşa camerei deschisă”, spune mama Biancăi.

Totul s-a schimbat din momentul în care l-a cunoscut pe Brandon Clark.

Tânărul locuia la o distanță de 45 de minute de casa ei și chiar o întâlnise pe mama Biancăi, care-l considera prietenos și politicos. 

Ucisă din gelozie. Pedeapsa primită de criminal

Bianca și Brandon nu erau într-o relație amoroasă, refuzul venind din partea fetei, dar la petrecerea de absolvire tânărul s-a prezentat drept iubitul Biancăi, moment în care fata l-a corectat și le-a spus celor de față că sunt doar prieteni.

La două săptămâni de la petrecere, cei doi au mers la un concert. După ora 01:45 noaptea, Bianca nu i-a mai răspuns mamei ei la telefon, iar dimineața femeia s-a trezit cu polițiștii la ușă. Ulterior, trupul Biancăi a fost găsit, iar Brandon a fost arestat pentru crimă. 

Motivul pentru care a recurs la acest gest a fost faptul că Bianca sărutase un alt băiat la concert. „Nu vreau să-mi amintesc acea zi. Am vrut să-l ucid pe Brandon pentru fapta lui”, a declarat mama Biancăi.

În urma faptei sale, Brandon va fi închis 25 de ani la închisoare.

 


În ediția de joi, 23 mai, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian și Roberta s-au surprins reciproc unul pe celălalt, iar cu ocazia zilei de naștere a concurentului, cei doi și-au dus relația la un nou nivel.