Filmul crimei din Bragadiru în care un tânăr a fost înjunghiat la nuntă. Invitații nu și-au dat seama ce s-a întâmplat și au continuat să se distreze

Author: Lavinia Medrea

Invitații nu și-au dat seama ce s-a întâmplat și au continuat să se distreze

Sursa: PixaBay/Observator - colaj Kanal D

O crimă oribilă a avut loc la o nuntă din Bragadiru. Un tânăr a fost înjunghiat și lăsat să zacă neînsuflețit pe jos.

Un bărbat a fost ucis la o nuntă în Bragadiru și lăsat să zacă în propriul sânge.

Conflictul dintre victimă și agresor a pornit din cauza unor altercații mai vechi, iar reîntâlnirea în cadrul acestui eveniment a fost prilej pentru ucigaș să se răzbune. Invitații nu și-au dat seama ce s-a întâmplat și s-au distrat în continuare, iar criminalul a fugit. 

Filmul crimei din Bragadiru în care un tânăr a fost înjunghiat la nuntă

În timp ce nuntașii se distrau, tânărul a fost găsit mort, în propria baltă de sânge, după ce a fost înjunghiat.

Invitații nu și-au dat seama că asemenea tragedie a avut loc până n-au fost anunțați.

Citește și: „Ea și-a dorit să moară” Un bărbat de 87 de ani și-a legat soția cu cabluri și a electrocutat-o până la deces. Bătrânul a încercat să își pună capăt zilelor, însă nu a reușit

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

„Doi dintre invitaţi au ieşit afară şi s-au certat. Nimeni din restaurant nu ştie ce s-a întâmplat pentru că toată lumea era la masă. La un moment dat, am ieşit afară, l-am găsit pe unul dintre băieți înjunghiat, jos. Am încercat să îi acordăm primul ajutor. Toată lumea s-a panicat”, a declarat Doru, patronul restaurantului unde a avut loc petrecerea de nuntă și, totodată, crima odioasă.

Bianca și Ionuț de la „Casa Iubirii” au avut primul sărut „Pare că îl sorbeai” Cum au reacționat concurenții din casă după afirmațiile făcute de Ionuț?

Care a fost motivul pentru care a avut loc crima

La puțin timp după ce a început petrecerea de nuntă, doi dintre nuntași au ieșit afară să discute din cauza unor vechi conflicte. Martorii spun că cei doi se cunoșteau, iar reîntâlnirea lor la nuntă a fost momentul declanșator care a dus la această tragedie. La acest moment, bărbatul a intrat pe mâna poliției după ce a recunoscut că l-a înjunghiat pe tânăr în burtă cu un cuțit.

Citește și: „A fost internată la Psihiatrie”. Filmul tragediei din Cluj, când o femeie i-a luat viața soțului chiar sub privirile copilului

Din păcate, chiar și în urma resuscitării, bărbatul nu a mai putut fi salvat. Agresorul s-a predat la scurt timp după ce a comis crima și este cercetat pentru omor.

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!