Cine este bărbatul găsit fără viață, în portbagajul unei mașini parcate în curtea unui campus universitar din Timișoara. Acesta a mai încercat să își ia viața și în trecut

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 15 feb 2023, 11:43

Dispariția acestuia a fost semnalată chiar de către tatăl lui, Nicolae Ioan B., după ce acesta nu a mai dat niciun semn de viață pentru ceva timp

Sursa: opiniatimisoarei.ro

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost găsit fără viață, în portbagajul propriei mașini, dintr-un campus universitar din Timișoara. Acesta fusese dat dispărut de câteva zile.

Bărbatul era dat dispărut încă de vineri, 10 februarie, dar a fost găsit abia ieri, 14 februarie.

În jurul lui, au fost descoperite unele fiole, lucru ce a dus anchetatorii cu gândul la o sinucidere, această variantă fiind cea mai plauzibilă.

Cine este bărbatul găsit mort, în portbagajul unei mașini din Timișoara

Mașina în care se afla trupul neînsuflețit a fost descoperită în campusul Universității de Științele Vieții din Timișoara. În jurul bărbatului au fost descoperite mai multe fiole, iar anchetatorii sunt de părere că acesta și-a injectat o substanță în vene.

Bărbatul era medic veterinar și locuia în orașul Anina, județul Caraș-Severin. Dispariția acestuia a fost semnalată chiar de către tatăl lui, Nicolae Ioan B., după ce acesta nu a mai dat niciun semn de viață pentru ceva timp.

Medicul veterinar a plecat vineri, în jurul orei 8 dimineața, spre Reșița, unde urma să participe la o ședință în interes de serviciu. Acesta trebuia să își continue drumul la Timișoara, din același motiv.

Tot în acea zi, la ora 22:00, bărbatul a vorbit pentru ultima dată cu tatăl său, când l-a anunțat că se află la Timișoara.

Citește și: Doi tineri abia căsătoriți au murit unul în brațele celuilalt, în Turcia, în urma cutremurului. Aceștia se pregăteau să își întemeieze o familie

Conform opiniatimisoarei.ro, mașina a fost recunoscută prin intermediul numărului de înmatriculare care a fost dat publicității de către sursa menționată anterior, iar oamenii legii au găsit autovehiculul în curtea campusului.

Citește și: Oana Zăvoranu, părăsită când a dat de greu? Vedeta recunoaște că se confruntă cu probleme financiare

Când aceștia au deschis portbagajul, au găsit bărbatul fără viață, iar anchetatorii au precizat faptul că aceasta nu ar fi fost prima sa tentativă de a-și lua viață. Trupul neînsuflețit a fost preluat de medicii legiști, pentru efectuarea necropsiei.

Un militar a fost găsit fără viață la baza Mihail Kogălniceanu din Constanța

Bărbatul în vârstă de 43 de ani era caporal în cadrul unității militare din Turnu Măgurele și se numea Marian Pascu. Acesta a fost găsit fără viață, ieri, 14 februarie, după ce a suferit un stop cardiorespirator.

După apelul la 112, la fața locului s-au deplasat imediat o ambulanță de terapie intensivă mobilă și un echipaj SAJ, dar, în ciuda eforturilor depuse, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe caporal.

Modul banal în care a murit în tânăr în vârstă de doar 23 de ani. Mama lui a crezut că fiul îi face o farsă: „Nu eram ca o mamă și un fiu normal”

Citește și: Sportiv care a jucat în România, găsit mort între dărâmăturile din Turcia. Soția însărcinată și copilul de 5 ani au fost scoși fără viață

Decesul acestuia a fost anunțat în jurul orei 17:48, la o oră și 18 minute de când a fost găsit de către colegii săi, fiind în stare de inconștiență. Bărbatul avea un copil de 12 ani și era căsătorit, fiind angajat al MApN din anul 2006.

 

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!