Sportiv care a jucat în România, găsit mort între dărâmăturile din Turcia. Soția însărcinată și copilul de 5 ani au fost scoși fără viață

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 14 nov 2023, 02:40

Cemal Kutahya, fost handbalist la CSU Suceava, a fost găsit mort între dărâmăturile din Turcia

Sursa: Facebook

Cemal Kutahya, fost handbalist la CSU Suceava, a fost găsit mort între dărâmăturile din Turcia, alături de soția însărcinată și copilul în vârstă de 5 ani.

Cemal Kutahaya, fost jucător de handbal la CSU Suceava, a murit în urma cutremurului devastator care a lovit deopotrivă Turcia și Siria la 6 februarie 2023. Trupul neînsuflețit al sportivului care a jucat și în România a fost scos de sub dărâmături, alături de trupurile fără viață ale soției însărcinate și copilului în vârstă de 5 ani. 

Citește și: Un bebeluș de două luni a fost scos în viață de sub dărâmături, în Turcia, după 128 de ore. Numărul victimelor se apropie de 40.000

Fost handbalist la CSU Suceava, găsit mort în urma cutremurului din Turcia 

Cemal Kutahaya, fost jucător de handbal la CSU Suceava, a murit în urma cutremurului devastator care a lovit Turcia pe data de 6 februarie. Decesul sportivului a fost confirmat și de Federația Turcă de Handbal și anunțat de Clubul Sportiv Universitar din Suceava, care a transmis un mesaj de condoleanțe.

În vârstă de 32 de ani, Cemal Kutahya a fost legitimat la CSU Suceava în sezonul 2021-2022. 

Alături de trupul neînsuflețit al sportivului, printre dărâmături au fost descoperite și trupurile fără viață ale soției care insărcinată și a fiului în vârstă de 5 ani, Cinar.

Citește și: Tamer Hassan a dezvăluit că și-a pierdut o parte de familie în urma cutremurului din Turcia. „Avem o familie dispărută. Din cauza vremii reci nu avem speranță”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cemal Kutahya a fost găsit mort, alături soție și fiu 

„În cursul zilei de astăzi a fost găsit trupul neînsuflețit al fostului nostru jucător Cemal Kutahya. Acesta a fost prins sub dărâmături după cutremurul care a avut loc în urmă cu o săptămână în Turcia. Potrivit impresarului său, au fost găsite și trupurile băiețelului și soției lui Cemal, care era însărcinată în 5 luni”, se arată în mesajul postat pe Facebook de Clubul Sportiv Universitar din Suceava, acolo unde sportivul turc Cemal Kutahaya a fost legitimat în perioada 2021-2022. 

În prezent, Cemal Kutaya era căpitanul echipei naționale a Turciei de handbal masculin. 

”Am aflat cu profundă tristeţe vestea morţii dragului nostru Cemal Kutahya, căpitanul echipei noastre naţionale de handbal masculin, şi a fiului său, Cinar Kutahya, care au rămas sub dărâmăturile casei în care locuiau în Antakya.

Condoleanţele noastre! Vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a onora numele lui Cemal Kutahya, care ani de zile a reprezentat cu succes ţara noastră la cel mai înalt nivel.

Mulţumim, Cemal, pentru tot ce ai făcut pentru ţara noastră. Nu te vom uita”, este mesajul transmis de Federaţia Turcă de Handbal.

„În vârstă de 32 de ani, Cemal Kutahya a fost legitimat la CSU Suceava în sezonul 2021-2022. După despărțirea de echipa noastră interul dreapta s-a întors în țara natală, la Hatay SK, grupare care ocupă primul loc în Superliga din Turcia. Suntem onorați că te-am cunoscut.

Odihnește-te în pace”, este mesajul transmis de Clubul Sportiv Universitar din Suceava. 

 

 

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!