Tamer Hassan a dezvăluit că și-a pierdut o parte de familie în urma cutremurului din Turcia. „Avem o familie dispărută. Din cauza vremii reci nu avem speranță”

Author: Bianca Vidoi
„Avem o familie dispărută. Din cauza vremii reci nu avem speranță”
Sursa: Facebook Tamer Hassan

Tamer Hassan este un actor britanic-turc, cunoscut rolului său dintr-o peliculă cu gangsteri.

Actorul a luptat din răsputeri să își oprească lacrimile atunci când vorbea despre membrii familiei sale ce locuiau în Turcia.

Citește și: Tatăl unui copil prins sub dărâmături îl încurajează pe acesta să lupte pentru viață. ,,Te iubesc! Vei ieşi şi vom juca fotbal!”

Tamer Hassan a declarat că are membrii ai familie dispăruți

Printre victimele cutremurului ce a luat viața a aproximativ 28.000 de persoane se află și mii de oameni ce sunt dați dispăruți sub ruinele clădirilor dărâmate, victime printre care se numără și membrii ai familiei actorului Tamer Hassan.

Tamer Hassan a început deja o strângere de fonduri în valoare de 100.000 de lire sterline pentru a ajuta supraviețuitorii dezastrului natural din Turcia. Cu toate că bărbatul s-a născut în zona de sud-est a Londrei, fostul boxer consideră că Turcia este ,,țara sa mamă”, iar prin intermediul rețelelor de socializare acesta încearcă să strângă cât mai multe fonduri pentru susținerea celor ce au nevoie, urmând ca în perioada următoare să călătorească într-o regiune afectată de criză din Cipru, unde se află în prezent.

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer

Citește și: Tensiune mica: ce cauze sunt si cum trebuie sa actionati

„Avem o familie dispărută. Din cauza vremii reci nu avem speranta...

suntem destul de ingrijorati. Nu am cuvinte. Suntem cu toții devastați. Avem o familie care s-a pierdut. Mă voi îndrepta spre Turcia, încercăm să găsim o rută spre zonele cele mai afectate”, a declarat actorul, în timpul unui interviu.

Citește și: Veste tragică din Turcia! Actrița Çağdaş Çankaya și soțul ei, faimosul muzicianul Zilan Tigris, au murit sub dărâmături, în dezastrul provocat de cutremurele puternice din Turcia!

Mai multe celebrități strâng fonduri pentru oamenii din Turcia

Nume celebre au membrii ai familiei afectate în dezastrul natural ce a avut loc în Turcia, la data de 6 februarie 2023. Câștigătorul emisiunii ,,Insula Iubirii , Ekin-Su Culculoglu are o parte din familie în Turcia, iar aceștia au fost nevoiți să doarmă afară deoarece casele lor au fost avariate sau distruse de incident.

Tamer Hassan a dezvăluit că și-a pierdut o parte de familie în urma cutremurului din Turcia. „Avem o familie dispărută. Din cauza vremii reci nu avem speranță”

Un alt nume cunoscut ce a trimis ajutor către Turcia este Ilkay Gündogan, ce a donat două camioane cu pâine în zonele cele mai afectate de dezastrul din Turcia, de unde sunt părinții săi, dar și alți membrii ai familiei.

Citește și: Momente dramatice pentru celebrul actor Orhan Aydın! Fiica lui și-a pierdut viața sub dărâmături, în urma cumplitelor cutremure din Turcia! „Durerea și întristarea mea sunt de nedescris”

Surse: dailymail.co.uk, Facebook Tamer Hassan 

 


Lorena a trecut prin momente aprige de gelozie, după ce Laurențiu i-a făcut complimente Catincăi și s-a apropiat de ea! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii și ce decizie a luat Lorena! „Sunt multe lucruri care trebuie clarificate!”