Tatăl unui copil prins sub dărâmături îl încurajează pe acesta să lupte pentru viață. ,,Te iubesc! Vei ieşi şi vom juca fotbal!”

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 12 feb 2023, 15:08

,,Te iubesc! Vei ieşi şi vom juca fotbal!”

Sursa: Facebook Gratiela Gavrilescu

Cutremurul ce încă face victime de la data de 6 februarie 2023 a fost de 7,8 grade.

Numărul deceselor a crescut până la 28.000 de persoane, iar un coordonator ONU pentru ajutor de urgență a anunțat că numărul lor se poate dubla.

Citește și: Un pakistanez a donat 30 de milioane de dolari pentru victimele cutremurelor din Turcia şi Siria și a vrut să rămână anonim

Cum își încurajează un tată fiul prins sub dărâmături

Miile de salvatori se luptă din răsputeri pentru a salva cât mai multe persoane ce se găsesc sub dărâmături, însă acest lucru este greu de făcut din timp ce nu pot să ajungă sub toate construcțiile ce s-au dărâmat.

Cu toate că au trecut șase zile de la incidentul ce a îngenunchiat Turcia și Siria, iar probabilitatea ca victimele să trăiască scad cu fiecare oră, miracolele există. Un bebeluș de doar două luni a fost scos de sub clădirile demolate din Adyiaman. Acesta a reușit să supraviețuiască 128 de ore în condiții de neimaginat, fără apă, mâncare și într-un frig teribil.

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer

Citește și: Tensiune mica: ce cauze sunt si cum trebuie sa actionati

Alți mii de copii așteaptă ca salvatorii să îi ajute, iar părinții încearcă să își încurajeze copii să reziste în continuare.,, Îmi vor tăia mâna? Nu, sigur că nu, betonul va fi tăiat. Te iubesc! Vei ieşi şi vom juca fotbal!”.

Citește și: Veste tragică din Turcia! Actrița Çağdaş Çankaya și soțul ei, faimosul muzicianul Zilan Tigris, au murit sub dărâmături, în dezastrul provocat de cutremurele puternice din Turcia!

Peste 70.000 de oameni au fost salvați

Cutremurul ce a avut loc la data de 6 februarie a luat prin surprindere autoritățile, dar și locuitorii Turciei și ai Siriei. Salvatorii veniți din Turcia, dar și din străinătate, au reușit să salveze 76.000 de oameni ce se aflau blocați sub dărâmăturile construcțiilor ce au cedat.

„Fiul meu a plecat de acasă” Vica Blochina, despre relația cu Edan. Fosta balerină trece prin momente dificile

,, Erau sute de persoane. Eram primii cu ajutoare.

Maşina mea a fost încărcată cu haine groase, încălţăminte, pamperşi pentru copii, biscuiţi pentru copii, dar absolut nimic de mâncare, nici pentru noi. Am plecat cu două sticle de apă, am băut două sticle de apa patru persoane timp de două zile.”, a declarat Tatiana Roelandt, ce stă de un an și jumătate în Ankara.

Citește și: Bilanțul cutremurelor din Turcia și Siria a ajuns la peste 28.000 de morți. ONU a anunțat că acest număr se poate dubla

Surse: Facebook Gratiela Gavrilescu, observatornews.ro

 


Lorena a trecut prin momente aprige de gelozie, după ce Laurențiu i-a făcut complimente Catincăi și s-a apropiat de ea! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii și ce decizie a luat Lorena! „Sunt multe lucruri care trebuie clarificate!”