Cine este bărbatul care i-a sfâșiat sufletul Minodorei: ''Am suferit când s-a căsătorit''

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 29 apr 2022, 16:54

Cine este bărbatul care i-a sfâșiat sufletul Minodorei: Am suferit când s-a căsătorit

Sursa: Captură YouTube

Minodora, cunoscuta artistă de muzică de petrecere, a vorbit în emisiunea lui Mihai Ghiță, În oglindă, despre cel mai greu moment din viața ei, atunci când a încheiat relația cu bărbatul lângă care a stat 5 ani.

Minodora este un artist extrem de îndrăgit, însă cu un trecut tulburător. Deși mulți au crezut, de-a lungul anilor, că kilogramele în plus au fost singura ei problemă, ei bine, interpreta și-a deschis sufletul în cadrul emisiunii online ”În oglindă”, pe care o puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusive, și a vorbit despre momentul în care fostul ei partener s-a căsătorit la un an de la despărțire și cât de mult a durut-o în acel moment.

”Am suferit când ne-am despărțit, când s-a căsătorit”

În ultimii ani, Minodora a devenit o prezență extrem de discretă în spațiul public, aparițiile sale televizate au fost tot mai rare, însă a rămas un artist extrem de îndrăgit de public și nelipsit de la cântări. În emisiunea lui Mihai Ghiță, Minodora a vorbit despre momentele cheie din viața ei, momente care i-au marcat cumva existențe, printre subiecte se numără și separarea de partenerul ei, despărțire care a marcat-o profund.

”Am suferit și când ne-am despărțit, când s-a căsătorit, au fost cinci ani de zile petrecuți împreună zi de zi...noi am fost ca și căsătoriți, am fost logodiți. Da, am suferit. (n.r Te-a cerut vreodată în căsătorie?) Da, în emisiune la Teo”, a spus Minodora în cadrul emisiunii În Oglindă.

Artista a dezvăluit că fostul partener a cerut-o în căsătorie într-un moment extrem de frumos, la televizor, însă nu s-a concretizat pentru că ea nu a vrut.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Citeste si: Minodora, secretul unei siluete de invidiat. Artista a slăbit 40 de kilograme. Ce trucuri a folosit vedeta pentru a ajunge la greutatea ideală

”Nu am vrut eu, pentru că simțeam că lipsește ceva. Ți-am spus că nu sunt adepta divorțului și nu am simțit că ar fi căsătoria aceea pe viață. Eu am vrut căsătoria pe viață”, a

mai spus artista.

”Toată munca s-a năruit” Anamaria Prodan, lacrimi amare pentru bărbatul pentru care s-a dedicat trup și suflet: ”Am făcut ce a făcut și tatăl meu”

Artista este extrem de credincioasă și își dorea o căsnicie pe viață. Drept urmare, este împreună cu soțul ei de 18 ani și au un copil împreună și se iubesc enorm. Deși a suferit foarte tare după bărbatul care a cerut-o în căsătorie la televizor, nu a fost să fie și a mers mai departe. 

Citeste si: Ce a fost nevoită Minodora să îndure din cauza sărăciei: ”O fată m-a lovit” Destăinuirile emoționante ale artistei

 


Asiye se află în pericol de moarte atunci când este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer. Vezi online live episodul 51 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 51 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies