Ce a fost nevoită Minodora să îndure din cauza sărăciei: ”O fată m-a lovit” Destăinuirile emoționante ale artistei

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 28 ian 2023, 04:40

Ce a fost nevoită Minodora să îndure din cauza sărăciei: ”O fată m-a lovit”

Sursa: Captură YouTube

Minodora este un artist consacrat, însă, înainte să ajungă pe culmile succesului, a îndurat multă suferință din cauza statutului său social. În emisiunea lui Mihai Ghiță ”În oglindă”, artista a făcut dezvăluiri despre perioada care i-a marcat existența.

Minodora este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică de petrecere de la noi, piesele ei sunt și astăzi un deliciu la petreceri. Invitată în emisiunea online a lui Mihai Ghiță  ”În oglindă”, interpreta a vorbit despre momentele în care era înjosită de oamenii din jurul ei pentru că era săracă.

Minodora, batjocorită pentru că era săracă

Minodora a avut o copilărie grea pentru părinții nu-și permiteau să-i ofere ce aveau alți copii și s-au sacrificat pentru cariera pe care ea urma să o aibă. Până să ajungă pe culmile succesului, artista a suferit enorm din cauză că era săracă.

La școală, la un moment dat, o fată a lovit-o pentru i-a cerut din mâncarea ei, a dezvăluit vedeta în emisiunea ”În oglindă”, pe care o puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusive.

”O fată m-a lovit. Era o fată care venea cu câte 2-3 sandvișuri la ea, eu întotdeauna am fost mâncăcioasă, drept dovadă că am avut 100 de kilograme 20 de ani.

A făcut ce a făcut și m-a lovit odată, dar m-a lovit destul de tare că m-am învinețit la cot, la mână, nu știu. Am păcalit-o ”Dacă nu-mi aduci și mie un sandviș în fiecare zi te spun că m-ai lovit”. Am păcalit-o pe fata aia și mi-a aud vreo două săptămâni sandvișuri la școală”,
a spus Minodora. 

Citeste si: Minodora supusă la testul groazei! Ce i-a pregătit Andreea Mantea artistei: ”Credeam că ești prietena mea...”

Celebrul travestit Rusty, despre colaborarea și prietenia cu Loredana Groza! „Așa am început să lucrăm” Iată cum s-au cunoscut și cât de apropiați au fost, de fapt, cei doi!

Deși astăzi are mare succes pe plan muzical, viața Minodorei nu a fost deloc ușoară, familia sa s-a sacrificat pentru a deveni cine este astăzi. Vedeta își amintește acum, cu zâmbetul pe buze, despre momentele în care îi era extrem de greu și, copil fiind, nu-și permitea ce aveau restul prietenilor cu care ieșea la joacă. 

Citeste si: Minodora, secretul unei siluete de invidiat. Artista a slăbit 40 de kilograme. Ce trucuri a folosit vedeta pentru a ajunge la greutatea ideală

 


Jocul buclucaș al sărutului a iscat mari controverse în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat chiar sub privirile Biei, care nu se aștepta la asemenea gest din partea prietenei sale! „Acum mă scoate Bia pe geam!”

Provocare de senzație în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat, în timp ce Bia a asistat aparent indiferentă la jocul buclucaș! „Eram curioasă dacă o să pupe orice fată pe care o are în față!”

Cookies