Ce a fost nevoită Minodora să îndure din cauza sărăciei: ”O fată m-a lovit” Destăinuirile emoționante ale artistei

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 28 ian 2023, 04:40

Ce a fost nevoită Minodora să îndure din cauza sărăciei: ”O fată m-a lovit”

Sursa: Captură YouTube

Minodora este un artist consacrat, însă, înainte să ajungă pe culmile succesului, a îndurat multă suferință din cauza statutului său social. În emisiunea lui Mihai Ghiță ”În oglindă”, artista a făcut dezvăluiri despre perioada care i-a marcat existența.

Minodora este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică de petrecere de la noi, piesele ei sunt și astăzi un deliciu la petreceri. Invitată în emisiunea online a lui Mihai Ghiță  ”În oglindă”, interpreta a vorbit despre momentele în care era înjosită de oamenii din jurul ei pentru că era săracă.

Minodora, batjocorită pentru că era săracă

Minodora a avut o copilărie grea pentru părinții nu-și permiteau să-i ofere ce aveau alți copii și s-au sacrificat pentru cariera pe care ea urma să o aibă. Până să ajungă pe culmile succesului, artista a suferit enorm din cauză că era săracă.

La școală, la un moment dat, o fată a lovit-o pentru i-a cerut din mâncarea ei, a dezvăluit vedeta în emisiunea ”În oglindă”, pe care o puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusive.

”O fată m-a lovit. Era o fată care venea cu câte 2-3 sandvișuri la ea, eu întotdeauna am fost mâncăcioasă, drept dovadă că am avut 100 de kilograme 20 de ani.

A făcut ce a făcut și m-a lovit odată, dar m-a lovit destul de tare că m-am învinețit la cot, la mână, nu știu. Am păcalit-o ”Dacă nu-mi aduci și mie un sandviș în fiecare zi te spun că m-ai lovit”. Am păcalit-o pe fata aia și mi-a aud vreo două săptămâni sandvișuri la școală”,
a spus Minodora. 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Citeste si: Minodora supusă la testul groazei! Ce i-a pregătit Andreea Mantea artistei: ”Credeam că ești prietena mea...”

Amarah, declarații incendiare! Creatoarea de conținut a povestit cum a petrecut o noapte cu o femeie și un bărbat în același timp: „Am rămas șocată”

Deși astăzi are mare succes pe plan muzical, viața Minodorei nu a fost deloc ușoară, familia sa s-a sacrificat pentru a deveni cine este astăzi. Vedeta își amintește acum, cu zâmbetul pe buze, despre momentele în care îi era extrem de greu și, copil fiind, nu-și permitea ce aveau restul prietenilor cu care ieșea la joacă. 

Citeste si: Minodora, secretul unei siluete de invidiat. Artista a slăbit 40 de kilograme. Ce trucuri a folosit vedeta pentru a ajunge la greutatea ideală

 


Asiye se află în pericol de moarte atunci când este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer. Vezi online live episodul 51 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 51 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies