Minodora, secretul unei siluete de invidiat. Artista a slăbit 40 de kilograme. Ce trucuri a folosit vedeta pentru a ajunge la greutatea ideală

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 24 iul 2022, 19:15
Minodora, secretul unei siluete de vis
Sursa: Instagram

Minodora a dezvăluit secretul din spatele unei siluete de invidiat. Vedeta a apelat la un regim alimentar care a ajutat-o să ajungă de la 100 de kilograme la 60 de kilograme . La ce trucuri a apelat vedeta?

Minodora este una dintre cele mai iubite artiste de muzică de petrecere care a încântat publicul, de-a lungul vremii, cu vocea ei de aur. Artista a slăbit miraculos în ultima perioadă și se declară fericită că a reușit să ajungă la greutatea mult dorită. Vedeta a declarat că a reușit să slăbească 40 de kilograme cu ajutorul unei diete miraculoase.

Minodora, secretul unei siluete de invidita. Artista a slăbit 40 de kilograme

Minodora, în vârsta de 43 de ani, susține că este extrem pe împlinită pentru că a reușit să ajungă la silueta mult visată. Artista a reușit să ajungă de la 100 de kilograme la 40 de kilograme cu ajutorul unei diete miraculoase. Întreg procesul a durat doi ani, timp în care cântăreața a ținut un regim bine pus la punct și a făcut sport.

”Am ajuns unde mi-am dorit. Am acum 60 kg, de la 100. Am slăbit în doi ani, treptat. Mă simt bine, sunt ok, am slăbit sănătos, mănânc carne, cu limită, ouă, salate, de toate. Eram la un pas să fac diabet, iar operaţia de tăiere de stomac te ajută cu diabetul. Am fost foarte, foarte aproape, grăsimea nu aduce nimic bun niciodată, acum am scăpat, mai iau vitamine.”

, a spus Minodora.

Citeste si: Minodora supusă la testul groazei! Ce i-a pregătit Andreea Mantea artistei: ”Credeam că ești prietena mea...”

În anul 2017, artista și-a făcut curaj și a apelat la bisturiu pentru a-și micșora stoacul, dar după spusele ei, apetitul nu i-a scăzut drastic, ba mai mult, recunoaște că s-a îngrășat după această intervenție.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Eu am stomacul tăiat prin operaţia de gastric sleeve din 2017.  Însă vreau să se ştie foarte clar de la o persoană care a trecut prin aşa ceva. Operaţia de tăiere de stomac nu îţi taie pofta de mâncare! Doar că nu mai poţi mânca o perioadă la fel de mult. După care dacă tot mănânci, mănânci stomacul se măreşte din nou, pentru că este elastic, ca un balon.

După operaţie am pus într-un an şi jumătate peste 5 kilograme. Nici nu am apucat să se facă procesul de slăbire.

Eu am pornit de la 100 de kilograme şi acum am 62! Întotdeauna am fost capricioasă şi am făcut numai ce am vrut. Doctorul mi-a spus că dacă vreau să slăbesc mai mult de 20 kg, trebuia să slăbesc 30 kg, să nu mai mănânc între mese.

Stomacul fiind foarte mic… Ce se întâmplă, mănânc 4-5 guri şi nu mai pot! Iar eu ar trebui să stau o oră la masă. Nu fac acest lucru. Mănânc 4-5 guri, m-am săturat şi peste 2 ore îmi este iar foame.”,  spunea Minodora.

Citeste si: Minodora a spus lucrurilor pe nume! A marturisit tot ce stie despre relatia Denisei Manelista cu impresarul ei, Liviu Dovleac, dupa ce s-a zvonit ca artista s-a imbolnavit din cauza lui

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!