Minodora a spus lucrurilor pe nume! A marturisit tot ce stie despre relatia Denisei Manelista cu impresarul ei, Liviu Dovleac, dupa ce s-a zvonit ca artista s-a imbolnavit din cauza lui

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 iun 2017, 10:04

Denisa Manelista are mari probleme de sanatate si multi oameni se roaga pentru vindecarea ei. Printre persoanele care i-au fost alaturi in aceasta perioada grea din viata ei se numara si Minodora. Cantareata a venit, in aceasta seara, in platoul emisiunii "Wowbiz".

Minodora sustine ca Denisa Manelista se simte mai bine si chiar le-a transmis un mesaj fanilor ei.
"Denisa s-a uitat la serialul turcesc. "Spune-le fanilor mei ca sunt bine", asta mi-a zis Denisa. Nu este atat de grav. A depus dosarul in Cuba, acum se analizeaza si urmeaza sa afle raspunsul. E stabila. Nu se uita la televizor, nu citeste stiri. Ar putea fi transportata in Cuba, e in stare sa calatoreasca.

Ea se deplaseaza, e ok. Oamenii sunt alaturi de ea. Oamenii au incredere in mine, ei stiu ca eu nu mint. Ea se recupereaza, doarme mai mult si ma asteapta sa merg la o cafea", a declarat Minodora.

Florin Condurateanu a venit si el in platoul emisiunii si a spus care este parerea lui despre Denisa: "Eu zic ca boala asta a ficatului are nevoie de o tarie a caracterului.
S-o ajutam sa-si revina. E atat de candida. O paralela intre ea si Ileana Ciuculete nu poate fi facuta".

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.