Minodora a spus lucrurilor pe nume! A marturisit tot ce stie despre relatia Denisei Manelista cu impresarul ei, Liviu Dovleac, dupa ce s-a zvonit ca artista s-a imbolnavit din cauza lui

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 iun 2017, 10:04

Denisa Manelista are mari probleme de sanatate si multi oameni se roaga pentru vindecarea ei. Printre persoanele care i-au fost alaturi in aceasta perioada grea din viata ei se numara si Minodora. Cantareata a venit, in aceasta seara, in platoul emisiunii "Wowbiz".

Minodora sustine ca Denisa Manelista se simte mai bine si chiar le-a transmis un mesaj fanilor ei.
"Denisa s-a uitat la serialul turcesc. "Spune-le fanilor mei ca sunt bine", asta mi-a zis Denisa. Nu este atat de grav. A depus dosarul in Cuba, acum se analizeaza si urmeaza sa afle raspunsul. E stabila. Nu se uita la televizor, nu citeste stiri. Ar putea fi transportata in Cuba, e in stare sa calatoreasca.

Ea se deplaseaza, e ok. Oamenii sunt alaturi de ea. Oamenii au incredere in mine, ei stiu ca eu nu mint. Ea se recupereaza, doarme mai mult si ma asteapta sa merg la o cafea", a declarat Minodora.

Florin Condurateanu a venit si el in platoul emisiunii si a spus care este parerea lui despre Denisa: "Eu zic ca boala asta a ficatului are nevoie de o tarie a caracterului.
S-o ajutam sa-si revina. E atat de candida. O paralela intre ea si Ileana Ciuculete nu poate fi facuta".

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.


 

 


Jocul buclucaș al sărutului a iscat mari controverse în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat chiar sub privirile Biei, care nu se aștepta la asemenea gest din partea prietenei sale! „Acum mă scoate Bia pe geam!”

Provocare de senzație în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat, în timp ce Bia a asistat aparent indiferentă la jocul buclucaș! „Eram curioasă dacă o să pupe orice fată pe care o are în față!”

Cookies