Cine e băiatul care vrea să intre în casă pentru Bianca? Livian, vizibil deranjat, și-a luat la întrebări fosta iubită: "Îl cunoști?"

Deși afirmă că nu mai vrea o relație cu Bianca și că iubirea pentru ea aproape că s-a stins, Livian a fost vizibil deranjat când a aflat că un băiat vrea să intre în casă pentru Bianca.


In articol:

Nu vrea să mai formeze un cuplu cu ea, dar nici nu îi este comod să o vadă în preajma altui bărbat. Zvonurile că un băiat și-ar dori să intre în casa "Puterea dragostei" pentru Bianca l-au făcut pe Livian să reacționeze.

Citeste si: Livian a aruncat bomba: "Vreau să cunosc o altă fată!" Ce se va întâmpla cu Bianca?

Cine e băiatul care vrea să intre în casă pentru Bianca? Livian, vizibil deranjat, și-a luat la întrebări fosta iubită: "Îl cunoști?"

Berna a dezvăluit că un băiat este interesat de Bianca și că vrea să vină în emisiune să o cunoască, iar acest lucru a încins spiritele în emisiune.

Livian nu a fost tocmai bucuros să audă acest lucru și a întrebat-o pe Bianca dacă îl cunoaște pe admirator.

Se pare că totul a pornit după ce Ella a postat pe grupul fetelor un clip video cu cel care vrea să intre în competiție pentru Bianca.

Citeste si: Bomba la Puterea Dragostei! Ligia, relatii intime cu un concurent

Berna: A postat Ella în grup la fete, azi dimineață, un link cum a vorbit unul că el vrea să vină în casă, că îi place foarte mult de Bianca.

Bianca: Eu știu cine e băiatul ăsta pentru că l-am văzut pe youtube mai demult.

Livian: Îl cunoști?

Bianca: Nu îl cunosc, dar îl știu de pe youtube că a mai zis că vrea să intre pentru mine. Ella a ținut să posteze. Nu mă interesează. D-aia i-am zis Bernei să înceteze pentru că nu mă interesează și nu am nicio treabă.

Citeste si: De ce s-au despărțit Gabriel și Daiana de la Puterea dragostei! Concurentul a dezvăluit ce s-a întâmplat: „Vă rog din inimă...”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate