Daianei i s-a facut rau dupa o cearta cu Gabriel! A fost luata pe sus! Ce a urmat

Daiana s-a certat rau de tot cu Gabriel si i s-a facut rau. Concurentii au luat-o pe sus.


In articol:

Daiana a ajuns in pat si ulterior s-a simtit mai bine.

Ea si Gabriel s-au acuzat reciproc astazi de tradare.

Daiana și Berna, la un pas de bătaie

Conflictul dintre Daiana și Berna este unul mai vechi, dar recent spiritele s-au încins, iar cele două concurente au fost la un pas de bătaie. De la ce a pornit totul?

Daiana și Berna s-au certat de mai multe ori în cadrul emisiunii și nu au ezitat să își spună cuvinte grele. După ce Berna a acuzat-o pe Daiana că ar fura haine din casă, concurenta a reacționat dur.

Citeste si: Super mulți bani pe lângă salariu! Orban a semnat documentul. Cine va primi suma uriașă - capital.ro

Pentru că este o fire vulcanică, Daiana nu și-a putut stăpâni furia, s-a ridicat de pe scaun și i-a cerut explicații Bernei. Ceilalți concurenți au intervenit imediat pentru a nu se ajunge la scene de violență, în timp ce Andreea Mantea i-a atras atenția Daianei că are un comportament total nepotrivit.

Berna: A furat de aici haine, da, fata asta!

Daiana: Berna, cine a furat? Cine a furat haine de aici?

Aceste scene au fost urmate de jigniri, Daiana fiind deranjată de afirmațiile pe care Berna le-a făcut. Daiana a acuzat-o pe Berna că își cumpără haine ieftine, moment în care Andreea Mantea a răbufnit.

Andreea Mantea: Cine ești tu să judeci câți bani dă cineva pe o haină? Contează asta? Afară oamenii mor și pe voi vă interesează cine cu ce se îmbracă?

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies