Chec de post. Reteta celui mai pufos chec de post

Iata cum faci cel mai pufos si rapid chec de post. Nimeni nu va sti ca nu contine oua si lapte


In articol:

Chec de post. Ingrediente:

1 cana zahar
1/2 cana ulei
1 cana apa
2 cani faina
1 lingura zahar vanilat
1 praf de copt
2 linguri cacao neagra
2 linguri dulceata de zmeura
3 linguri nuca de cocos

Citeste si: Reteta sarmale de post. Cele mai bune 5 retete de sarmalute de post

Citeste si: Cozonac de post cu rahat. Reteta celui mai pufos cozonac de post

Citeste si: Biscuiți de post cu ciocolată. Reteta desertului tau preferat

Chec de post. Mod de preparare:

Punem intr-un castron apa, uleiul, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt si faina. Mixam apoi pana obtinem o compozitie omogena. Impartim compozitia in 2. In una din ele punem cacaoa si dulceata de zmeura si omogenizam. In cealalta parte incorporam nuca de cocos.

Intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina punem cele 2 compozitii, alternandu-le.
Dam la cuptor la foc mediu, pentru cca 45-50 de minute, pana suprafata checului devine ferma si apar crapaturi. Se face proba cu scobitoarea.

Se lasa la racit in tava, dupa care se portioneaza dupa dorinta.

sursa: dulciurifeldefel

Citeste si: Rețetă caltabos traditional. Asa faci cel mai bun caltabos

Citeste si: Prajitura cu morcov. Reteta de post a desertului de vis

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies