Celebrul Burak Ozcivit riscă o pedeaspă cu închisoarea, după ce a fost acuzat de injurii de catre colegi de platou din noul lui proiect! Ce se va întâmpla cu îndrăgitul actor!

,

Renumitul actor Burak Ozcivit traversează momente dificile în carieră, după ce câțiva colegi de platou au făcut o plângere penală împotriva sa.


In articol:

Burak Ozcivit a cucerit iremediabil publcul din Turcia și din străînătate cu rolul central din producția fenomen "Dragoste infinită", în urmă cu câțiva ani, iar recent acesta a fascinat telespectatorii cu rolul principal din serialul istoric "Kuruluș Osman" ("Osman Întemeietorul"), care se află deja la al treilea sezon în Turcia.

burak ozcivit

Burak Ozcivit, alaturi de familia sa

[Sursa foto: Instagram Burak Ozcivit]

Celebrul Burak Ozcivit riscă o pedeaspă cu închisoarea, după ce a fost acuzat de injurii de colegi de platou

Potrivit presei din Turcia, îndrăgitul actor Burak Ozcivit s-a ales în luna octombrie cu o plângere penală, după ce câțiva dintre colegii săi de platou din noul proiect la care lucrează, l-ar fi acuzat că le-ar adresat injurii. Procuratura Beykoz a demarat o anchetă pentru soluționarea acestui caz. Conform tvmania.ro, procurorul a analizat plângerea respectivă ce i-a fost adusă lui Burak Ozcivit și a considerat că nu este un caz penal, indemanand ambele părți către o mediere civilă pentru că totul să se încheie amiabil și civilizat. Din păcate însă mediatorul nu a reușit să împace părțile astfel, cazul a ajuns din nou în instanța, iar Burak riscă o pedeapsa aspră cu închisoarea de până la 4 ani.

Citeste si: Burak Ozcivit și Fahriye Evcen au lămurit zvonurile despre un posibil divorț! Ce se întâmplă de fapt între cei doi actori!

burak ozcivit

Burak Ozcivit, in serialul Kurulus Osman

[Sursa foto: Instagram Burak Ozcivit]

"Oricine mă cunoaște știe că nu înjur și că nu insult. Aceste persoane care m-au acuzat s-au folosit de numele meu pentru că știu că doar așa ar putea rezolva problemele pe care le au cu producătorii.

Declarațiile lor nu sunt credibile", a declarat Burak Ozcivit la momentul izbucnirii scandalului, potrivit tvmania.ro

Pe de altă parte, Serkan Toper, avocatul celebrului actor Burak Ozcivit a subliniat faptul că își dorește să demonstreze că angajații respectivi au adus acuzații mincinoase la adresa clientului sau și speră că decizia finală a judecătorului să fie una favorabilă pentru actor.

"Credem cu tărie că adevărul va ieși la iveală în urmă procesului și că va învinge oportunismul și afirmațiile fără temei.

Dreptul plângerii în justiție s-a transformat într-un act neloial la adresa clientului meu, căruia i-au fost cerute niște sume astronomice. Când aceste solicitări nu au fost îndeplinite, reputația să a avut de suferit. Este un abuz ce se întâmplă", a spus avocatul acrtorului Burak Ocivit.

Citeste si: Incredibil cât câștigă micuțul Karan, fiul lui Burak Ozcivit din publicitate! Iată ce sume fabuloase au câștigat băiețelul și mama sa, Fahriye Evcen pentru cel mai recent spot publicitar!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ies la iveală detalii neașteptate despre îndrăgitul Burak Ozcivit! Cum a pășit carismaticul actor în lumea celebrităților din Turcia, în urmă cu 17 ani! Iată cui îi datorează...

Victor Alistar desființează Ordonanța Prună: 'Este curat neconstituţională, coane Fănică! Problema e că unii nu doresc să renunţe la nişte chei ale Puterii'

ŞOC! Iată planul ascuns al lui Vladimir Putin cu Ucraina! Motivul real pentru care Armata rusă va intra în forţă în ţara vecină cu noi

Incredibil cât câștigă micuțul Karan, fiul lui Burak Ozcivit din publicitate! Iată ce sume fabuloase au câștigat băiețelul și mama sa, Fahriye Evcen pentru cel mai recent spot...

Burak Ozcivit și Fahriye Evcen au lămurit zvonurile despre un posibil divorț! Ce se întâmplă de fapt între cei doi actori!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies