Incredibil cât câștigă micuțul Karan, fiul lui Burak Ozcivit din publicitate! Iată ce sume fabuloase au câștigat băiețelul și mama sa, Fahriye Evcen pentru cel mai recent spot publicitar!

,
burak ozcivit
Burak Ozcivit, alaturi de sotia sa si de fiul lor[Sursa foto: Instagram Burak Ozcivit]

Burak Ozcivit este cel mai mândru tătic din lume! De când a venit pe lume fiul lui, Karan, micuțul a devenit centrul universului său!


In articol:

Burak Ozcivit și Fahriye Evcen s-au cunoscut și s-au îndrăgostit pe platourile de filmare în urmă cu opt ani, pe vremea când au jucat împreună în serialul "Çalıkuşu", în care au interpretat rolurile principale. Treptat dragostea lor a devenit din ce în ce mai puternică și au decis în anul 2017 să își unească destinele și să își întemeieze o familie frumoasă împreună.

Astfel, cei doi îndrăgostiți au transpus povestea de iubire din serial și în viață reală, iar în prezent aceștia sunt doi părinți extrem de fericiți și împliniți.

Incredibil cât câștigă micuțul Karan, fiul lui Burak Ozcivit din publicitate!

În anul 2017 Burak Ozcivit și Fahriye Evcen au devenit soț și soție, iar fericitul eveniment a avut loc într-o locație de basm în Istanbul, alături de familie, prieteni și rude.

Citeste si: Burak Ozcivit, primele declarații după ce s-a zvonit că e pe cale să divorțeze de soția sa, Fahriye Evcen!

Doi ani mai târziu, venit pe fiul lor, Karan, o minunăție de copil, după care cei doi părinți sunt de-a dreptul topiți. Aceștia îl adoră pe fiul lor și petrec foarte mult timp împreună. În ciuda zvonurilor apărute recent în presă mondenă din Turcia, despre o posibilă despărțire, cei doi soți Ozcivit sunt mai fericiți și mai uniți că oricând, iar acest lucru este dovedit deseori de cei doi actori în mediul virtual acolo unde publică imagini

superbe în care apar împreună.

burak ozcivit

Burak Ozcivit alaturi de familia sa

[Sursa foto: Instagram Burak Ozcivit]

Chiar și pe partea profesională le merge extgrem de bine lui Burak Ozcivit și soției sale deoarece în prezent filmează amândoi, în două seriale de excepție, în care joacă roluri principale și sunt remunerați cu sume foarte mari. Iar pe de altă parte, pentru că așchia nu sare departe de trunchi, chiar și micuțul Karan a reușit să aducă familiei sale câștiguri fabuloase de când a început să apară alături de mama să în spoturi publicitare în Turcia.

Potrivit viatacuaromadecafea.com, Karan a câștigat suma de 500.000 TL (însemnând peste 38.663 de euro) pentru că a apărut alături mama să într-un spot pentru un brand pentru bebeluși, iar fahriye Evcen a câștigat 2.000.000 TL.

fahriye evcen

Fahriye Evcen alaturi de fiul ei, Karan

[Sursa foto: Instagram Burak Ozcivit]

Citeste si: Burak Ozcivit și Fahriye Evcen au lămurit zvonurile despre un posibil divorț! Ce se întâmplă de fapt între cei doi actori!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Burak Ozcivit, primele declarații după ce s-a zvonit că e pe cale să divorțeze de soția sa, Fahriye Evcen!

Un marocan voia să ajungă în Occident, dar a rămas izolat pe o insulă a Mureșului: A fost salvat de polițiștii de frontieră

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Cât câștigă cei mai cunoscuți actori turci pe fiecare episod filmat? Sumele sunt neașteptat de mari

Burak Ozcivit și Fahriye Evcen au lămurit zvonurile despre un posibil divorț! Ce se întâmplă de fapt între cei doi actori!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies