Celebra actriță Beren Saat, schimbare neașteptată de look cu doar trei zile înainte de aniversarea sa!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 feb 2022, 19:34
beren saat Foto(4)

Beren Saat, una dintre cele mai apreciate actrite din Turcia

Sursa: Instagram Beren Saat

Beren Saat, actrița care a făcut furori cu rolul Sultanei Kosem, a recurs la o schimbare uluitoare de look, înainte de aniversarea sa.

Carismatica Beren Saat, actrița care a dat viață Sultanei Kosem în serialul cu același nume, cu câțiva ani în urmă, face parte din elită celor mai talentate și apreciate actrițe ale momentului în Turcia. Mai mult decât atât, în ultimii doi ani această s-a dedicat și celei de-a două mari pasiuni ale sale, muzică, susținută îndeaproape de soțul ei, Kenan Dogulu, unul dintre cei mai admirați cântăreți turci. Frumoasa actrița și-a uluit fanii recent și cu o schimbare spectaculoasă și total neașteptată de look.

Celebra Beren Saat, schimbare neașteptată de look cu doar trei zile înainte de aniversarea sa!

Frumoasa actrița Beren Saat a trecut anul trecut printr-o perioada dificilă după ce presă din Turcia a speculat că ea și soțul ei ar fi ajuns în pragul divorțului. Însă recent aceștia au apărut în public împreună, demostrand tuturor că se iubesc la fel de mult că în prima zi.

Citeste si: Celebra actriță Beren Saat și artistul Kenan Doğulu, prima apariție în public, după ce au fost la un pas de divorț! Iată cum au fost surprinși cei doi soți!

Beren Saat și Kenan Dogulu s-au cunoscut în anul 2013 iar un an mai târziu au decis să își unească destinele. Nuntă a avut loc pe plajă superbă din Malibu, în prezența câtorva rude și prieteni apropiați.

Încă de atunci cei doi îndrăgostiți au declarat că își doresc mulți copii și să aibă o familie frumoasă și fericită. Însă ani au zburat peste ei iar marele lor vis de a deveni părinți încă nu s-a îndeplinit, probabil că din această cauza au apărut acele speculații că s-ar îndrepta către un posibil divorț.

De curând, Beren Saat a publicat pe contul ei de socializare un scurt filmuleț în care și-a făcut apariția cu un look total schimbat.

Actrița a recurs la o schimbare a coafurii sale cu doar trei zile înainte de aniversarea să. Această urmează să împlinească 38 de ani și este la fel de frumoasă și de fresh că o adolescență. Rămâne de văzut însă dacă această schimbare se datorează demarării unui nou proiec profesional sau doar pentru faptul că urmează ziua să de naștere.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Beren Saat va lansa în acest an un album cu șase piese în limba engleză, la care a lucrat împreună cu soțul ei, de care este tare mândră. Această a declarat că în pandemie a petrecut mult timp în studioul soțului ei, Kenan Dogulu, pentru a lucra la noile ei piese și cu siguranță vor avea un mare succes.

„Îmi imaginez videoclipuri precum scurtmetraje abstracte cu unele dintre amintirile mele.” a spus actrița, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citeste si: Iti mai amintesti de frumoasa actrita Beren Saat (interpreta Sultanei Kosem in tinerete)? Aceasta sarbatoreste alaturi de sotul ei, Kenan Dogulu cinci ani de relatie! Iata unde vor sarbatori cei doi indragostiti marele eveniment!

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!