Iti mai amintesti de frumoasa actrita Beren Saat (interpreta Sultanei Kosem in tinerete)? Aceasta sarbatoreste alaturi de sotul ei, Kenan Dogulu cinci ani de relatie! Iata unde vor sarbatori cei doi indragostiti marele eveniment!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 dec 2017, 13:53

Beren Saat si Kenan Dogulu implinesc cinci ani de dragoste.

Ei s-au cunoscut cu prilejul unui eveniment organizat de un hotel din Akaretler si atunci a inceput povestea lor.

S-au casatorit in 2014 pe plaja din Malibu. Cei doi vor organiza o petrecere la vila lor din Cengelkoy si vor sarbatori alaturi de prieteni atat noul an, cat si 5 ani de relatie.

Kenan Doğulu a vorbit atat de frumos despre relatia cu Beren Saat intr-un interviu acordat aceleiasi publicatii care a dat si stirea de azi: hurriyet.com.tr

"Beren este cel putin la fel de romantica precum sunt eu. Uneori, in aceeasi casa, ne scriem poezii din camere diferite. Avem sute de poezii scrise reciproc. Ea apreciaza emotia si pasiunea mea de a scrie, eu ador talentul si puterea ei de a scrie.
Daca dragostea noastra ar fi avut o culoare, ar fi fost una inca nepictata, o culoare fara limite. Dragostea noastra ar fi fost o combinatie de culori: tristetea albastra, focul rosu, departarea galbena, inocenta alba, increderea bleumarin.


Relatia noastra este deosebita. Avem personalitati foarte colorate. Beren este precum o bogata gradina botanica in care se deschid diverse si diverse flori. De aceea, este o femeie de care te indragostesti in fiecare zi. Şi eu ma indragostesc de ea in fiecare zi.
Nu exista dragoste fara pasiune. Acolo este frumusetea culorilor formate si a gradinii de flori. Poti pastra romantismul la aceeasi caldura cu cineva in care ai incredere, o iubesti, te distrezi, cineva in care crezi.

Cand am cunoscut-o pe Beren, sistemul meu de indragostire a picat de tot, liniile mele s-au blocat, mintea mi-a zburat.Am cerut-o de nevasta de sase ori. În diverse locuri: pe tarmul marii, la masa, la concert, la cinema…I-am dat sase inele. La toate cererile in casatorie a raspuns afirmativ."
(sursa: hurriyet.com.tr, viata cu aroma de cafea)

 

Taguri:

Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!