Cel mai mărinimos gest pe care l-a făcut Jador pentru fratele lui! Toată familia a început să plângă: „Am crezut în visul ăsta mereu”

Author: Lavinia Medrea

Toată familia a început să plângă: „Am crezut în visul ăsta mereu”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Invitați în emisiunea „Fiță cu Adiță”, Jador și familia lui au reușit să se emoționeze atât pe ei, cât și pe cei de acasă.

Invitat în ultima ediție a emisiunii „Fiță cu Adiță”,  moderată de Adiță Voicu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Jador a făcut un gest din toată mărinimia și iubirea sa pentru familie față de fratele lui.

S-a lăsat cu lacrimi de emoție și de fericire!

Gestul mărinimos făcut de Jador pentru fratele lui

Cu puțin timp în urmă, Jador i-a mobilat toată casă fratelui său. Acesta nu se aștepta, iar totul a fost filmat în emisiunea noastră, acasă la artist, în Bacău.

Citește și: Exclusiv! Cine este femeia care l-a schimbat, de fapt, pe Jador. Bogdan Mocanu a dat din casă și nu, nu este vorba de iubita cântărețului

„Asta e a mea? Mamă… Eu nu știu dacă am contribuit cu 5% aici, doar muncă. În rest au fost el și tata. Eu sunt un om simplu, atât. Mă am doar pe mine și pe soția mea și toți cei care sunt lângă mine. Wow, cât e de frumos. Aici o să îmi pun eu cămășile pentru biserică. Super frumos. Cât e de frumos…Nu…Asta e bucătăria visurilor mele.

Mamă, asta e bucătăria pe care mi-am dorit-o”, a mărturisit fratele lui Jador, emoționat până la lacrimi.

Cum a reușit Jador să-i mobileze toată casa fratelui său

Pentru Jador, familia înseamnă totul, iar mobilarea completă a casei fratelui său nu a fost ușoară. Să ajute a fost visul lui dintotdeauna, dar niciodată n-a crezut că va deveni realitate.

Exclusiv! Cine este noul iubit al Ștefaniei de la Casa Iubirii și unde l-a cunoscut. Bruneta are deja o relație serioasă cu el:

Citește și: Jador, țepuit de un bărbat: ”E vorba de mii de euro” Artistul le-a dezvăluit internauților tot ce s-a întâmplat

„Noi suntem niște oameni simpli. Nu a visat nimeni că eu o să ajung așa și că o să-i pot ajuta. Nici eu nu am crezut. Am crezut în visul ăsta mereu, dar niciodată nu am crezut că o să se materializeze. Eu mă bucur mult că pot să fac asta cu ei, inclusiv cu tata. Pentru fiecare membru al familiei în parte am proiectul lui. Pentru asta muncim, pentru asta a muncit și tata, pentru asta am muncit și eu. Banii e ușor să îi dai, dar munca depusă de tata și stresul și implicarea lui…tata e un om extraordinar.”, a declarat Jador.

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies