Jador, țepuit de un bărbat: ”E vorba de mii de euro” Artistul le-a dezvăluit internauților tot ce s-a întâmplat

Author: Madalina Maftei

Deși are o situație financiară foarte bună, Jador este foarte atent pe ce dă banii. Recent, artistul a trecut printr-o situație neplăcută, după ce a fost țepuit de un bărbat.

Succesul pe plan muzical i-a adus lui Jador un trai lipsit

de griji. Manelistul nu s-a ferit niciodată să recunoască că s-a confruntat cu problemele financiare și lipsurile în copilărie. De când îi merge bine pe plan financiar, artistul este foarte atent pe ce cheltuite banii. Recent, acesta a dezvăluit că a trecut printr-o situație deloc plăcută.

Cum a fost Jador țepuit de un bărbat 

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului, artistul este foarte activ în mediul

online și își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața. De această dată, manelistul a ținut să împărtășească cu fanii săi o situație mai puțin plăcută. 

Citește și: Exclusiv! Ce spune Camelia, sora lui Jador, despre iubita cântărețului: "Ce mă deranjează pe mine e curățenia!"

Pe Instagram, Jador a dezvăluit că a fost țepuit de un bărbat, de

la care a cumpărat un produs, însă s-a ales și fără produs și cu banii luați, după ce i-a plătit în avans.

După ce bărbatul s-a văzut cu banii, nu a vrut să mai discute cu artistul, ba mai mult, a refuzat să îi dea produsul pentru care a scos din buzunar mii de euro.

„Există un om de la care am cumpărat un produs.

Am dat foarte mulți bani pe el, e vorba de mii de euro și nu mi-a mai dat produsul. I-am dat banii înainte și nu mi-a mai dat produsul. Nu am făcut niciun contract cu el și mi-a dat țeapă”, a povestit Jador, pe Instastory.

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

Citește și: Exclusiv! Odeh n-a stat pe gânduri și și-a făcut o nouă iubită după despărțirea de Grațiela: "O cunosc de la fostul loc de muncă!"

Camelia, sora lui Jador: "Ce ma deranjeaza pe mine e curatenia"

"Nu îi spun dacă nu îmi place de iubita lui, pentru că știu că oricum nu o să rămână cu ea. Ce mă deranjează pe mine e curățenia. Vreau să fie o femeie foarte curată, atât. În rest, nimic. Poate să fie și o persoană publică, poate să fie cum o fi.

Pentru mine e indiferent dacă e vedetă sau nu. Contează să îl iubească sincer și să aibă încredere în el.", a declarat Camelia Dumitrache.

 

Andreea Mantea, dezvăluiri în exclusivitate în emisiunea „Fiță cu Adiță”. Ce se întâmplă pe plan sentimental pentru frumoasa prezentatoare: „Am trăit prea mult timp căutând la alții ”