Ceartă cu final tragic între două pensionare, în Gorj! O femeie a decedat după ce a fost împinsă în șanț de propria vecină

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 21 iun 2024, 14:43

Ceartă cu final tragic în Gorj

Sursa: Arhivă

Ceartă cu final tragic în Gorj. O femeie a decedat după ce a fost împinsă în șanț de către vecina ei. Iată cum s-a întâmplat totul!

Incident șocant în Gorj! O dispută aprinsă între două femei a avut un deznodământ tragic. În urma unei altercații, una dintre femei a fost împinsă de vecina sa într-un șanț, pierzându-și viața.

Ceartă cu final tragic în Gorj

Comunitatea din Gorj este șocată după ce o dispută între vecine s-a transformat într-o tragedie. Potrivit spynews, în urma unei altercații aprinse, o femeie a fost împinsă într-un șanț de către vecina sa și a suferit leziuni atât de grave încât nu a mai putut fi salvată de medici.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a clarifica circumstanțele în care s-a produs incidentul și vor decide asupra măsurilor legale care urmează să fie luate împotriva agresoarei.

Citește și: Caz tragic petrecut în Balș: O fetiță de 6 ani s-a aruncat de la etajul 4, sătulă de certurile mamei cu tatăl vitreg

Vecina ei a suferit o lovitură gravă în zona capului, iar rănile au fost atât de severe încât și-a pierdut viața. Echipajul medical sosit prompt la fața locului a făcut tot posibilul pentru a-i acorda îngrijiri

de urgență, dar din păcate, eforturile lor nu au fost suficiente pentru a o salva.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: La ce vârstă a avut Adrian Minune primul tort de ziua sa? „Bunicul meu lucra la un mare hotel, unde era o mare cofetărie și ne aducea prăjituri acasă și tort.”

În prezent, autoritățile desfășoară o anchetă intensivă în legătură cu cealaltă femeie implicată în incident, care a fost reținută. În cursul zilei de azi, va fi hotărâtă măsura preventivă pentru următoarele 30 de zile, în funcție de concluziile și argumentele aduse în fața instanței.

Cele două femei nu se aflau în vizorul autorităților

Potrivit sursei menționate anterior, până la momentul tragic, nu au fost înregistrate plângeri sau incidente notabile legate de comportamentul lor.

În prezent, toate privirile sunt îndreptate spre decizia pe care o vor lua magistrații în cazul femeii care a fost implicată în tragicul incident, în care și-a împins vecina într-un șanț.

Citește și: „Tati a omorât-o pe mami” Crimă înfiorătoare în Arad! Un bărbat în vârstă de 77 de ani și-a ucis soția, iar apoi s-a sinucis

„Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au continuat cercetările în baza delegării Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, iar în urma probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus efectuarea în continuare

a urmăririi penale față de femeia în vârstă de 75 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte, fiind totodată dispusă măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, urmând ca în data de 21.06.2024 să fie prezentată instanței de judecată a Tribunalului Gorj cu propunere legală“, au transmis autoritățile și preluat de spynews.