Ce voce de înger are Mellina de la Survivor România 2021! Iată cum sună melodia pe o care o cântă alături de Edward Sanda

,
Mellina are o voce incredibilă
Mellina are o voce de înger![Sursa foto: Instagram]

Mellina, concurenta de la Survivor România 2021 are o voce de înger. Melodia pe care a lansat-o alături de Edward Sanda a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Războinica are un talent incredibil!


In articol:

Mellina a făcut senzație la Survivor România 2021,  prin forța de care dă dovadă pe traseele din jungla dominicană.

Deși pare mică și fragilă, războinica este una dintre cele mai puternice concurente din echipa sa, care a adus victorii uimitoare în această competiție. Însă, Mellina are și o voce extraordinară, melodia pe care a lansat-o împreună cu Edward Sanda a fost foarte apreciată de fanii razboinicei.

Mellina de la Survivor România 2021 are o voce de înger

Mellina este o artistă completă care s-a făcut remarcată publicului după ce a lansat hit-ul "Poze de album" în colaborare cu Vescan, care a ajuns numărul 1 în Media Forest. Războinica este cântăreaţă, compozitor, producător şi textier. Aceasta a scris piese pentru artiști foarte cunoscuți din industria muzicală românească, precum Mira, Alina Eremia, Lora sau Kamara.  

Războinica are o voce de milioane cu care a șocat fanii Survivor România 2021. Mellina a lansat o piesă  de dragoste împreună cu Edward Sanda. Piesa a fost îndrăgită de public încă din momentul lansării.

Mellina și Edward Sanda au cucerit publicul cu noua piesă

Mellina și Edward Sanda cântă împreună melodia ”Noi doi”, piesa care a cucerit publicul încă de la lansare. Are pe YouTube  milioane de vizualizări, semn că este o melodie foarte îndrăgită de tineri.

Piesa este poveste unei iubiri neîmplinite, dar care nu se poate da uitării. Iată cum sună câteva dintre versurile melodiei cântate de Mellina de la Survivor România, împreună cu Edward Sanda:

”Nu роt ѕа tе uіt ѕі nu ѕtіu dе се/ Аm ріеrdut dіn nоu іn drаgоѕtе/І nіmа, tі-е dоr dе сіnе nu trеbuіе/ Dа' nоі

dоі/ Nоі аm trаіt сеl mаі frumоѕ mіrај/ Dаr ѕа luрtі tu n-аі аvut сurај/ Аzі umblаm сu vіѕеlе іntr-un bаgај/ Се расаt, се расаt.”

Mellina și Edward Sanda au lansat piesă
Mellina și Edward Sanda, piesă nouă[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mellina de la Survivor România, relație amoroasă cu fratele unui concurent? Cine este cel care o așteaptă acasă: "Auzi, iubire…"

Mellina a fost votată spre eliminare la Survivor România 2021

Mellina este o conurentă puernică cu o forță incredibilă, echipa Războinicilor o apreciază foarte mult pentru devotamentul de care dă dovadă în competiția Survivor România 2021. Deși aduce extrem de multe puncte echipei sale, aceasta, totuși, a fost propusă spre nominalizare de unii dintre coechipieri. Războinicii au început să apeleze la tot felul de strategii care nu dau randament. 

Mellina a rămas uimită pe propunerile colegilor săi, nu s-a așteptat să fie votată, mai ales că face eforturi incredibile pentru a aduce puncte echipei.

Războinica nu a strâns suficente voturi pentru a merge în cursa spre elimniare. Lupta s-a dat între Marilena, Andreea și Alin. Concurentul care a părăsit competiția Survivor România 2021 a fost Andreea.

Mellina este o concurentă puternica
Mellina este o concurentă puternica la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mellina de la Survivor România 2021, dezvăluiri inedite despre viaţa ei: "Am pilotat un avion, m-am cățărat pe..."

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cine paraseste competitia Survivor Romania 2021? Nominalizarea facuta de Sorin a schimbat decizia publicului?

Focare de COVID-19 într-un spital județean în secțiile de cardiologie și neurologie

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Mellina de la Survivor România 2021, urare inedită de ziua ei de naștere de la un coleg Războinic. Adevărul din spatele mesajului

Mellina

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies