Ce se întâmplă cu vremea la început de noiembrie. Prognoza meteo ANM marți, 1 noiembrie 2022

Author: Bianca Hriscu

Prognoza meteo ANM pentru marți, 1 noiembrie 2022

Sursa: PixaBay

Pentru ziua de marți, meteorologii anunță vreme caldă și frumoasă, cu maxime de până la 26 de grade. Iată cum arată prognoza meteo ANM pentru ziua de 1 noiembrie 2022.

La început de noiembrie, vremea va fi mai caldă decât ar fi normal pentru data din calendar, astfel că maximele vor atinge chiar și 26 de grade. Iată cum va fi vremea la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo ANM marți, 1 noiembrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Luna noiembrie debutează cu vreme caldă și frumoasă. Maximele vor trece de valorile normale pentru data din calendar, astfel că Administrația Națională de Meteorologie anunță temperaturi maxime cuprinse între 16 și 26 de grade, în timp ce minimele se vor încadra între 2 și 13 grade.

Vremea va fi frumoasă la nivelul întregii țări, cerul mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Doar în vestul, centrul și nordul țării vor mai fi condiții de ceață, în special în primele ore ale dimineții, însă ulterior se va însenina, iar atmosfera va fi una plăcută.

Citeste si: Temperaturile sub zero grade vin mai devreme în România! Zonele în care gerul se va năpusti asupra noastră

Vremea în București marți, 1 noiembrie 2022

La București, ziua de marți aduce vreme caldă și frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla moderat. În timpul zilei, maxima din termometre va urca până la 23 de grade, fiind peste valorile normale pentru acest moment al anului. Noaptea, cerul va rămâne senin și este anunțată o minimă cuprinsă între 9 și 10 grade.

Curs valutar BNR miercuri, 18 ianuarie 2023. Dolarul scade, iar moneda europeană crește. Cu cât se vând și se cumpără la bănci

Vremea în Brașov marți, 1 noiembrie 2022

Prima zi a lunii noiembrie 2022 aduce mult soare și vreme frumoasă la Brașov. Meteorologii anunță o temperatură maximă de 20 de grade și un cer senin. În noaptea de marți spre miercuri, cerul va fi senin, vântul va sufla slab și moderat, iar minima va coborî până în jurul valorii de 8 grade.

Vremea în Constanța marți, 1 noiembrie 2022

La malul mării se anunță vreme bună marți, 1 noiembrie 2022. Va fi însorit pe tot parcursul zilei, cerul va fi senin, iar maxima va atinge 18 grade. Vântul va sufla slab și moderat, iar atmosfera va fi una plăcută. Noaptea, cerul va fi senin și se anunță o minimă de 12 grade.

Citeste si: Când vor cădea primii fulgi de zăpadă în România. Temperaturi de vară în pragul iernii. Meteorologii au făcut anunțul

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies