Ce se intampla cu Iancu si Denisa dupa ce el s-a intors de la Survivor Romania! Acum e clar totul!

Iancu Sterp a fost finalist la Survivor Romania, insa nu a reusit sa castige trofeul. Cea care a castigat competitia este Faimoasa Elena Ionescu.


In articol:

La intoarcerea de la Survivor Romania, Iancu a aparut alaturi de iubita lui, Denisa.

Relatia celor doi nu a fost deloc afectata de apropierea lui Iancu de Emy la Survivor Romania si de marturisirile acesteia, ca e indragostita de fratele lui Culita.

Iancu s-a intors acasa si la vechea lui ocupatie, cea cu cresterea oilor. 

Denisa a facut, recent, un vlog cu iubitul ei.

 

Surorile lui Iancu Sterp se inteleg foarte bine cu Denisa!

Surorile lui Iancu si Culita Sterp se inteleg foarte bine cu iubita finalistului de la Survivor Romania, Denisa.

Cele doua au facut un vlog, recent, in care aratau cum se pregateau pentru venirea acasa a lui Iancu. In vlog apare si Denisa.

"Il asteptam pe Iancu cu multa mancare pentru ca stim ca i-a lipsit", a fost vlogul Getei Sterp, una dintre surorile lui Iancu si Culita. Ca si fratii ei, si Geta si-a facut vlog.

In vlogul respectiv apare si Denisa, iubita lui Iancu. Extrem de zambitoare, Denisa a ajutat-o in bucatarie pe Geta, semn ca cele doua au o relatie foarte buna. Iancu si Culita mai au o sora, mai mica, ce apare si ea in vlogul Getei.

Denisa s-a adaptat foarte bine in familia lui Iancu Sterp si nu ar fi de mirare ca ea sa devina sotia concurentului de la "Puterea dragostei" si Survivor Romania.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate