Ce se întâmplă cu Ella? Concurenta a izbucnit în lacrimi: "Sunt momente când..."

,

Ultima perioadă a fost una grea pentru Ella. Concurenta de la "Puterea Dragostei" a izbucnit în lacrmi și a spus tot ce are pe suflet.


In articol:

Dincolo de faptul că Ella nu și-a mai putut vizita familia din cauza restricțiilor impuse în timpul pandemiei de coronavirus, concurenta de la "Puterea Dragostei" a avut parte și de alte momente dificile care au făcut-o să clacheze.

Citeste si: Un nou cuplu la "Puterea Dragostei"? După ce s-a despărțit de Daiana, Gabriel a recunoscut: "O simpatizez pe..."

Ce se întâmplă cu Ella? Concurenta a izbucnit în lacrimi: "Sunt momente când..."

Dacă înainte era tot timpul veselă, concurenții din casa "Puterea Dragostei" au observat că de când s-a întors în competiție, Ella este mai mereu tristă și irascibilă. Concurenta a recunoscut că nu traversează o perioadă prea bună și că pierederea unor persoane dragi, dar și conflictele din casă au făcut-o să își piardă de foarte multe ori răbdarea și să reacționeze dur.

Ella nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a mărturisit că s-a simțit singură de foarte multe ori, mai ales în momentele grele, atunci când ar fi vrut ca cineva să îi fie alături și să o apere. Un astfel de moment a fost conflictul violent cu Daiana, când Ella a simțit nevoia ca cineva să o protejeze.

Citeste si: E oficial! Doi fosti concurenti ''Puterea dragostei'' formeaza un CUPLU! Felicitari!

Andreea Mantea: Te simți singură aici?

Ella: Nu mă mai întreba...S-au petrecut foarte multe lucruri în viața mea personală. Da, mai sunt momente când mă simt singură. Mai vorbesc acasă și așa, dar nu mai vreau să tensionez pe nimeni după ce a fost situația care a fost cruntă pentru familia mea. Am venit aici și 3-4 zile am încercat să nu transmit tot ce am simțit. Am venit și m-am prefăcut, dar e o chestie care persistă.

Andreea Mantea: E normal, a trecut foarte puțin timp.

Ella: Nu concepem, atât eu cât și verișorii mei, să ajungem acasă și să nu mai vedem anumite persoane cu care ne petreceam toate momentele când mergeam în țară. Sunt multe alte chestii, dar nu vreau să le spun că asta ar însemna să tensionez pe toată lumea.

Vezi în materialul video de mai jos toate declarațiile Ellei, dar și părerile celorlalți concurenți. 

Citeste si: EA este noua iubita a lui Livian? Va prezentam singura imagine cu cei doi impreuna!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Jobul plătit cu 14.000 de lei pentru care nu există candidaţi. Angajaţii se pot califica şi la locul de muncă

Andreea Mantea a făcut anunțul: "După patru luni..." E în culmea fericirii!

VIDEO Stare de alertă în Ierusalim: Se pregătesc lupte violente cu ocazia Marșului drapelului

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ligi a răbufnit: "O să ne înțelegem în tribunal. E o acuzație foarte gravă!" Ce i-a spus Philip?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies