Ce s-a întâmplat cu Roberta și Bogdan în camera roșie. Concurenta i-a făcut o dezvăluire emoționantă în timpul dansului: „De asta te-am chemat”

Autor: Diana Bostan

Roberta și Bogdan de la ”Casa iubirii”

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

Surprize în ediția de miercuri, 10 iulie, a emisiunii ”Casa iubiri”. Bogdan a cheamt-o pe Roberta în camera roșie, iar întâlnirea s-a lăsat cu un dans.

Bogdan a surprins pe toată lumea în momentul în care a chemat-o pe Roberta în camera roșie, însă lucrurile au luat o altă întorsătură în momentul în care Roberta i-a spus că l-a visat.

Citește și: Răsturnare de situație în Casa iubirii! Roberta și Bogdan, în camera roșie: "Te-am visat!" Cum va reacționa Sebastian? Aflați ce se va întâmpla, miercuri, 10 iulie, într-o nouă ediție a emisiunii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D 

Roberta și Bogdan au avut parte de un dans în camera roșie

Într-o atmosferă încărcată de emoție, Bogdan a chemat-o pe Roberta în camera roșie. Roberta a fost provocată de fete să danseze cu Bogdan, însă fără ca Bogdan să știe că e vorba de o provocare.

Roberta i-a dezvăluit lui Bogdan faptul că atmosfera din camera roșie cu Sebastian a fost ciudată și că îi era teamă să nu se certe, sentiment care o făcea să se simtă confuză și nesigură.

Bogdan a mărturisit că nici el nu înțelege pe deplin ce se întâmplă cu Sebastian, care părea afectat și avea stări ciudate.

Roberta: Chiar voiam să-ți spun ceva când veneam în casa băieților.

Citește și: Sebastian, reacție explozivă la adresa Robertei: "Ești frustrată!" De la ce a pornit scandalul dintre cei doi concurenți din Casa iubirii? Patrick sare în apărarea tinerei

Roberta: În camera roșie cu Sebastian a fost cam ciudat și fix de asta îmi era frică, să nu ne certăm. Nu știu. Nu mai înțeleg nimic.

Bogdan: De asta te-am chemat și eu, că nu mai înțeleg nici eu nimic. Am început să nu-l mai înțeleg pe Sebastian, are niște stări așa ciudate. Și la cazare la fel. Nu știu dacă suferă din dragoste, dar pare destul de afectat.

Chiar nu știu cum să mai reacționez cu el, ce sfaturi să-i mai dau.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

Roberta susține că l-ar fi visat pe Bogdan

Roberta a menționat că i-a spus lui Sebastian faptul că purtarea lui nu este în regulă, în speranța că acesta va înțelege mesajul. În mod neașteptat, Roberta i-a dezvăluit lui Bogdan că l-a visat.

Roberta: Voiam să-ți zic că te-am visat aseară. Te-am visat. Dansam cu tine și chiar voiam să dansăm.

Citește și: Ceartă aprinsă între Rebecca, Giuly, Antoni și Robert! „Răutățile astea împachetate frumos pe mine nu mă impresionează” De la ce a pornit scandalul între concurenți

Bogdan: E provocare asta? Sper să nu-i faci contră lui Sebastian. De unde până unde să mă visezi pe mine?

Roberta: Te superi dacă dansăm?

Cei doi au dansat pe o piesă celebră interpretată de Celine Dion, moment în care fetele și băieții au primit cadru. Bogdan a subliniat că a chemat-o pe Roberta în camera roșie pentru că simțea că se înțeleg mai bine și speră ca acest lucru să nu cauzeze neplăceri între ea și Sebastian.

Aici puteți viziona întregul moment din prima parte a ediției de miercuri, 10 iulie: