Răsturnare de situație în Casa iubirii! Roberta și Bogdan, în camera roșie: "Te-am visat!" Cum va reacționa Sebastian? Aflați ce se va întâmpla, miercuri, 10 iulie, într-o nouă ediție a emisiunii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D 

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 09 iul 2024, 19:01

 Roberta și Bogdan, dialog intim în camera roșie. Cum va reacționa Sebastian când va vedea imaginile cu cei doi concurenți.

Tensiunile ating cote maxime în ediția de miercuri, 10 iulie, după gestul Robertei, care merge cu Bogdan în Camera Roșie. 

Citește și: Sebastian, reacție explozivă la adresa Robertei: "Ești frustrată!" De la ce a pornit scandalul dintre cei doi concurenți din Casa iubirii? Patrick sare în apărarea tinerei

Roberta și Bogdan, în camera roșie! Ce discută cei doi concurenți din Casa iubirii

Ediția de miercuri, 10 iulie, va fi presărată cu multe momente palpitante, emoții puternice, suspans, dar și multe răsturnări de situație.

Mâine, într-o nouă ediție din „Casa iubirii”, se agită apele. Roberta și Bogdan merg împreună în Camera Roșie, unde vor avea o discuție mai intimă! Roberta îi mărturisește lui Bogdan că l-a visat și că în visul ei dansau împreună. Incredibil cum va reacționa Sebastian când va vedea imaginile cu cei doi concurenți.

Bogdan: "M-au lăsat aici să aștept, m-am plictisit!"

Roberta: "Ce faci?"

Bogdan: "Bună, soro! Ia un loc aici!"

Roberta: "Chiar voiam să-ți spun ceva."

Bogdan: "Ce voiai să-mi spui?"

Roberta: "Te-am visat aseară. Pur și simplu dansam cu tine."

Bogdan: "Asta se taie la montaj, vă rog!"

Roberta: "Chiar voiam să dansăm."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

Bogdan: "Tu vorbești serios sau spui doar așa? De unde și până unde să mă visezi pe mine?"

Roberta: "Nu știu, chiar nu știu."

Bogdan: "Mi se pare ciudat de toată situația!"

După ce vede imaginile cu Roberta și Bogdan din camera roșie, Sebastian nu pare afectat de întâlnirea celor doi, ba chiar îl încurajează pe colegul său: "Bine, Bogdane!"

Citește și: Ștefania a făcut marele anunț: „Sunt însărcinată, e adevărat” Ce au răspuns ea și Cosmin referitor la sarcina fostei concurente

În ediția de mâine, concurenții din Casa iubirii vor avea parte de tensiuni aprige, neînțelegeri iscate de cele mai multe ori din cauza orgoliilor prea mari sau a geloziei. 

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de mâine.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de miercuri, 10 iulie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.