„Cel mai important,  l-am cunoscut pe Cosmin, sufletul meu pereche”: Ce mesaj a transmis Ștefania după ce a fost eliminată din „Casa Iubirii”

Autor: Cristina Mocanu

Ștefania a fost eliminată din emisiunea „Casa Iubirii”

Sursa: instagram.com

Ștefania este concurenta care a fost eliminată în gala de duminică, a emisiunii „Casa Iubirii”.

Ștefania a fost eliminată din emisiunea „Casa Iubirii”, sezonul 3, duminică, 8 iulie 2024. Într-un mesaj emoționant, ea a împărtășit bucuria, cu anii săi, de a-l fi întâlnit pe Cosmin, sufletul ei pereche. Iată care este mesajul acesteia:

Mesajul transmis de Ștefania după eliminarea din „Casa Iubirii”

Ștefania a fost eliminată din emisiunea „Casa Iubirii”, sezonul 3, în ediția difuzată duminică, 8 iulie 2024.

Cu această ocazie, ea a transmis un mesaj emoționant susținătorilor și colegilor de emisiune, pe pagina personală de Instagram, subliniind cât de importantă a fost această experiență pentru dezvoltarea sa personală și, mai ales, pentru întâlnirea cu sufletul ei pereche, Cosmin.

„Bună seara, dragilor! În seara asta se sfârșește drumul meu în 'Casa Iubirii'. A fost o experiență minunată, o experiență de la care am avut de învățat foarte multe și mulțumită căreia m-am dezvoltat ca persoană.

Mulțumită acestei experiențe am cunoscut persoane minunate care mi-au fost alături în cele mai frumoase momente și mai ales cele mai grele (A, R, R și V), dar cel mai important, l-am cunoscut pe Cosmin, sufletul meu pereche cu care am să îmi încep un parcurs și o etapă importantă din viața mea,”
a transmis Ștefania.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

În mesajul ei, Ștefania a exprimat recunoștința pentru toate momentele trăite în emisiune și pentru relația specială cu Cosmin, alintat de aceasta "Coco". „Nu m-aș fi gândit vreodată să părăsesc casa 'împreună' cu cineva cu care să îmi construiesc un viitor, dar am fost norocoasă și m-am ales cu cineva care mă iubește, mă prețuiește, mă respectă și îmi este alături în fiecare moment. Pentru asta mulțumesc acestui proiect și mai ales lui Dumnezeu, care m-a binecuvântat cu Coco.

Am trecut prin foarte multe greutăți, dar am ieșit învingători și câștigați, pentru că ne-am câștigat unul pe celălalt,” a adăugat ea.

Care au fost ceilalți concurenți aflați în pericol de eliminare

Pe parcursul emisiunii, Ștefania a întâlnit și legat prietenii puternice, menționând persoanele care au fost alături de ea în momentele dificile. Totodată, ea a mulțumit susținătorilor care au sprijinit-o și au crezut în relația ei cu Cosmin: „Vă mulțumesc și vouă, susținătorilor, care ne-ați fost alături în orice moment parcurs în emisiune și mai ales ne-ați susținut ca cuplu și ne-ați îndrăgit până în ultimul moment și nu ne-ați lăsat la greu! Mulțumesc, mulțumesc și mulțumesc încă odată. Vă iubesc!”.

În ediția de duminică, patru concurenți au fost în pericol de eliminare: Bogdan, Sebastian, Patrick și Ștefania. În cele din urmă, blondina a fost cea care a părăsit competiția. Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii, a încercat să o încurajeze, spunându-i: „Dacă nu e bine, să știi că te poți întoarce, te poți reînscrie. Sper să nu fie cazul.”

Citește și: Andreea Mantea a anunțat favoritul săptămânii în „Casa iubirii”! Reacția neașteptată a lui Patrick

Astfel, în ciuda eliminării, Ștefania a plecat din „Casa Iubirii” cu inima plină de speranță și recunoștință, pregătită să înceapă o nouă etapă a vieții alături de Cosmin.