Război uriaș între Antoni și Robert! „O jignești!”. Aflați de la ce a pornit scandalul în episodul de duminică, 7 iulie, de la 16:00 și 19:00 ,în „Casa iubirii”, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 06 iul 2024, 21:00

În ediția de duminică a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Robert o jignește pe Rebecca și stârnește furia lui Antoni.

În ediția de duminică a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Robert face o glumă jignitoare la adresa Rebeccăi și îl scoate din sărite pe Antoni.

Război uriaș între Antoni și Robert

În episodul de mâine, 7 iulie 2024, Gala din „ Casa iubirii ” începe în plină tensiune când Robert face o glumă care nu-i pică bine Rebeccăi, dar nici lui Antoni.

Citește și: Unde a plecat Catinca după despărțirea de Ștefan! Ce mesaj i-a transmis tânăra fostului său iubit: „Te-aș lua cu mine”

„Rebecca s-a îngrășat de când e aici, mi se pare mie? Un pic, un pic”, spune Robert, în timp ce se amuză.

„Nu zi asta, că o jignești”, spune Patrick, care chicotește și el.

Din păcate, Rebecca nu gustă gluma făcută de Robert așa cum o fac ceilalți concurenți, ba chiar îi atrage atenția că nu se râde pe astfel de teme.

„Dacă ți se pare o glumă de făcut și să faci o sesizare de genul... nu mă interesează! (n.r.: că Robert a glumit) Ăsta nu e subiect de glumit. Foarte amuzant!”, spune Rebecca.

Citește și: Sebastian așteaptă o fată nouă în Casa iubirii? Concurentul a dezvăluit motivul despărțirii dintre el și Roberta: "Am deschis ochii!"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

Cu toate că Robert își cere scuze, Antoni începe să-și schimbe comportamentul și să fie defensiv în fața colegului său, moment în care intervine și Giuly pentru a-și apăra iubitul.

Întrebată de Andreea Mantea dacă s-ar fi supărat la fel de tare din cauza acestei glume dacă ar fi fost făcută de Robi sau Patrick, Rebecca dă un răspuns neașteptat.

„Nu știu, la el (n.r.: Robert) simt că o zice cu răutate”, spune Rebecca.

Sebastian și Antoni ajung la cuțite

Conflictele nu se opresc aici în Gală, căci Sebastian, care este supărat de când s-a despărțit de Roberta, intervine în subiect și-i spune lui Antoni că Giuly are dreptate când spune că el aude doar ce vrea.

Enervat de atitudinea lui Sebastian, Antoni îl întreabă ironic dacă se simte bine, dar Sebastian pare să-și țină cumpătul în timp ce devine tot mai defensiv.

„Da, eu sunt avocatul lui Giuly, ai vreo problemă tu?”, spune Sebastian.

„Ești în plus, n-ai niciun rol aici, poți să te duci să-ți iei liber un pic dacă e”, spune Antoni.

Unde va ajunge discuția și ce se întâmplă mai departe aflați duminică, 7 iulie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 16:00 și 19:00, doar la Kanal D!