Ce s-a descoperit in poseta Elenei Ceausescu dupa ce a fost executata! Nimeni nu se astepta

Author: B.M.

Regimul dictatorial al lui Nicolae Ceausescu s-a sfarsit brusc in data de 25 octombrie 2019, cand a fost executat alaturi de Elena Ceausescu.

Dupa ce au fost prinsi cei doi au fost judecati intr-un timp record la Targoviste si au fost gasiti vinovati pentru toate capetele de acuzare.

Dupa momentul executiei in geanta Elenei Ceausescu s-a descoperit un obiect la care nimeni nu se astepta.

Este cunoscut faptul ca cei doi promovau ateismul, iar din ordinul lor au fost demolate numeroase biserici si lacase de cult, pentru a face loc unor proiecte megalomanice.

Cu toate acestea, se pare ca Elena Ceausescu purta mereu in geanta o iconita, obiect gasit asupra ei dupa executare.

"Existenta ei nu a fost si nu este vreun secret de stat sau militar. Dar acest aspect, necunoscut de cei multi pana la raspunsul dat, deschide discutii. (…)

"De ce sa nu admitem ca, angajandu-se in desfasurarea unei politici atee si avand o situatie materiala deosebita, rezultata tocmai din sustinerea unui regim, a preferat, ca atatia altii, acceptarea unei duplicitati.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

"Se mai stie ca orice om care ajunge in situatii deosebit de grele lasa la o parte orice ideologie si, atunci, face apel la credinta in care s-a nascut (…)", a explicat Adrian Eugen Cristea, fostul adjunct al Directiei de securitate si garda prezidentiala a dictatorului.

Citeste si: Ea este singura nepoată a lui Ceaușescu! Cum arată și cu ce se ocupă

Citeste si: Ce secret rusinos a avut Nicolae Ceausescu: daca se afla, se facea de ras in toata tara! Doar Elena Ceausescu a stiut de el

Citeste si: Nicolae Ceausescu a vrut sa divorteze de Elena Ceausescu? Detalii incendiare: cu cine l-ar fi inselat