Ce secret rusinos a avut Nicolae Ceausescu: daca se afla, se facea de ras in toata tara! Doar Elena Ceausescu a stiut de el

Apar noi detalii picante despre viata amoroasa a fostului lider Nicolae Ceausescu.

Se pare ca acesta ascundea un secret extrem de rusinos, despre care foarte putine persoane au stiut. Pe vremea cand era in inchisoare, Nicolae Ceausescu si-ar fi rezolvat problemele hormonale frecventand bordelurile.

El ajunsese sa aiba relatii foarte bune cu garzile penitenciarului astfel ca, ori de cate ori simtea nevoia sa isi satisfaca nevoile fizice, avea cale libera.

Doar ca Nicolae Ceausescu a ajuns sa aiba probleme rusinoase in urma acestor practici, el alegandu-se cu o boala venerica la un moment dat.

"Focosul Ceausescu isi rezolva problemele intime trecand si pe la bordeluri, dupa obiceiul vremii. În urma unei asemenea aventuri, tanarul… membru, s-a imbolnavit.

"Cel care a atacat tanarul vlastar rosu a fost agentul gonococ si l-a imbolnavit pe Nicolae de blenoragie. Poate acest secret ar fi ramas pentru vecie in pantalonii tovarasului, daca doctorul ce l-a ajutat sa scape nu ar fi vorbit, peste timp.

"Nimeni nu stie cum ar fi aratat lumea astazi daca generalul Ilie Moreanu, pe atunci tanar medic militar, ajuns la Targu Jiu pentru altcineva, nu l-ar fi tratat pe viitorul dictator de boala rusinoasa", spun surse citate de rtv.net.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate