Nicolae Ceausescu a vrut sa divorteze de Elena Ceausescu? Detalii incendiare: cu cine l-ar fi inselat

Author: B.M.

Cei doi pareau a fi foarte legati unul de celalalt; se pare insa ca in realitate lucrurile nu erau atat de roz.

Potrivit unor fosti apropiati, in ultimii ani de viata Elena Ceausescu l-ar fi inselat in repetate randuri pe dictator, unul dintre amanti fiind chiar fratele lui, Marin Ceausescu.

La un moment dat s-ar fi pus chiar problema divortului. Ideea a fost insa abandonata rapid deoarece divortul ar fi fost un semn de slabiciune, iar Nicolae Ceausescu dorea sa lase impresia unui barbat autoritar si neinfricat.

Citeste si: S-a aflat acum! Care a fost ultima dorinta a sotilor Ceausescu inainte de a muri, omul care i-a impuscat a dezvaluit: "M-au rugat..."

Citeste si: Ce a aflat Nicolae Ceausescu cu 11 zile inainte sa moara: "A refuzat sa creada"! Daca asculta, scapa de executie!

Citeste si: Ce obsesie secreta avea Nicolae Ceausescu legata de corpul lui: punea zilnic oameni sa se ocupe de aceasta problema

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Adevarul despre relatia dintre Nicolae si Elena Ceausescu

Relatia dintre Nicolae si Elena Ceausescu a fost una extrem de controversata.

Unii spun ca Elena Ceausescu nici macat nu deschidea gura in fata dictatorului.

"In tinerete, Leana nu cracnea in fata lui Ceausescu. O altoia de nu se vedea. Nu-i adevarat ca-l domina…. Ma dadeam asa intr-o parte, sa nu asist la scenele penibile", spune Nicolae Plesita, fost prim-adjunct al ministrului de Interne.

Exista insa voci care spun ca Ceausescu era de fapt oglinda Elenei si ca aceasta il manipula pe toate planurile.

"Cand Ceausescu a iesit, in ʼ44, in lume, ea s-a agatat de el. Si s-a agatat asa de bine ca a luat-o de nevasta. […] Mai tarziu, mi-am dat seama ca acesta femeie il stapaneste in asa masura pe Ceausescu, incat, de fapt, ea conduce.

"El nu face decat ceea ce spune ea. Si ca, probabil, ea hotarase ca el sa exercite conducerea sub forma unei stapaniri dictatoriale" spune Ion Gheorghe Maurer, fost ministru de Externe.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!