Ce pensie are Cristian Țânțăreanu și ce face cu banii. Suma e uluitoare

,

Cristian Țânțăreanu este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri. Milionarul a mărturist în trecut detalii despre pensia lui. 


In articol:

Cristian Țânțăreanu a mărturisit ce pensie are și la cine merg banii. De asemenea, el a mai povestit cum se desfășoară o zi de muncă din viața lui. 

Citeste si: Miron Cozma, dezvăluiri surprinzătoare aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! “Am fost ales de deținuți să fiu lider”

Ce pensie are Cristian Țânțăreanu

Omul de afaceri a spus întotdeauna totul direct, nu s-a ferit și nu l-a interesat că ar putea fi judecat de alții. Tânțăreanu a trecut prin clipe foarte grele atunci când a fost diagnosticat cu cancer, însă a reușit să treacă peste. În trecut, afaceristul a mărturisit ce pensie are.

Citeste si: Ce salariu are Viorica Dăncilă ca noua angajată a BNR

"Am 14 milioane de lei vechi. Atât e pensia mea. Dar, pensia mi-o ridică o nepoată. I-am dat-o ei. Banii se duc la ea. Eu vin din șantier acum. Am 70 de oameni care muncesc și trebuie să-i supraveghez. Ce să le fac, eu le-am spus să stea acasă, dar au spus că n-au ce să mănânce. Dacă asta-i viața, ce putem să facem?! Eu respect normele de igienă, mă spăl pe mâini, stau în casă, mă uit la tv și am rărit vizitele", a dezvăluit Cristian Țânțăreanu.

 

În 2016, Cristian Țânțăreanu a fost diagnosticat cu cancer. Acesta a luat în calcul toate variantele, și și-a făcut atunci testamentul, doarece nu ar fi dorit ca familia să treacă prin certuri din cauza banilor și bunurilor moștenite. Din fericire, boala nu a recidivat, însă afaceristul a lăsat testamentul, nu l-a anulat, scrie  cancan.ro.

" Am facut testamentul pe vremea când eram bolnav, le-am împărțit averea tuturor.

Acum sunt un om sărac, nu mai am niciun ban. Ce am avut eu le-am împărțit lor. Cancerul ăla vrei să spui că e problemă? Atunci mi-am aranjat testamentul ca să nu se omoare ăştia între ei, crezând că mă duc", a povestit Țânțăreanu.

Țânțăreanu a lucrat ca director pentru o mare întreprindere de construcții, până în anii ’90. Acesta a fost mereu considerat milionarul excentric, despre care se spune că și-ar fi îngropat o parte din avere, și din cazul Paradisul Verde – Corbeanca.

În prezent acesta este foarte activ, deși are o vârstă înaintată și este predispus la riscurile de îmbolnăvire cu noul virus,potrivit impact.ro.

Cristian Țânțăreanu vine marți la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Marți, 1 iunie, Cristian Țânțăreanu vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

Citeste si: Excentricul milionar Cristian Țânțăreanu vine marți la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

“Când ați dat de gustul banilor?”, “Ați fost vreodată pe punctul de a fi părăsit de soție?”, “Cum ați fost tepuit de 3 milioane de dolari?”, “De ce v-ați fabricat imaginea de nonconformist sexual?”, “ Câți bani ați investit în <Paradisul Verde>?”, “Care este adevăratul motiv pentru care v-ați dezmoștenit fiul?”, “V-ați folosit de relațiile politice pentru a vă șterge datoriile la stat?”,  sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Cristian Țânțăreanu în ediția de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D! 

 

Citește-ne pe

Citește și:

De necrezut! Cum arată Marinela Nițu, fosta soție a lui Miron Cozma, la 53 de ani? Bruneta a apelat la mai multe operații estetice

Purtătorul de cuvânt al PNL 'trage' în PSD: 'Tendinţele de derapaje către zona de populism'/ 'Politica nu este un poker'

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

Miron Cozma, amănunte halucinante despre mineriadele din România și persoanele implicate, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” “Nu îmi este frică de acest...

Theodor Stolojan, dezvăluiri impresionante, în ediția de aseară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies