Theodor Stolojan, dezvăluiri impresionante, în ediția de aseară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”

,

“Cuvântul <șantaj> nu poate fi folosit în legătură cu mine!”


In articol:

În ediția de aseară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D, Theodor Stolojan, fostul Premier al României și, totodată, unul dintre cei mai importanți oameni politici ai țării, a făcut dezvăluiri impresionante, în exclusivitate, despre cariera sa, dar a oferit detalii și despre viața personală.

Theodor Stolojan, dezvăluiri impresionante

Fost ministru de finanțe, Premier al României, senior economist la Banca Mondială, Președinte de partid, Consilier prezidențial și Europarlamentar, Theodor Stolojan a <rămas celebru> pentru cele două mari retrageri din politică, momentul <Dragă Stolo>, în cursa prezidențială din 2004, când Traian Băsescu a fost văzut <în lacrimi> și, mai apoi, retragerea sa din funcția de Premier al României, în anul 2008. Aseară, celebrul politician a răspuns tirului de întrebări, din cadrul emisiunii moderată de către jurnalista Denise Rifai, emoționând, deseori, prin dezvăluirile făcute.

Momentul <Dragă Stolo>, atunci când Traian Băsescu a fost văzut cu lacrimi în ochi, a fost îndelung analizat de presa vremii, vorbindu-se inclusiv despre un presupus șantaj la care Theodor Stolojan ar fi fost supus, motiv pentru care politicianul ar fi fost forțat să se retragă, a rămas unul de referință în politica românească.

“Nu, cuvântul șantaj nu poate fi folosit în legătură cu mine! Integritatea a fost unul dintre principiile care m-au călăuzit și înainte de 1989, și după acești ani.

(…) Nu există motiv pentru care eu să fiu șantajat. Am fost însă, sigur, amenințat, presat … în sensul că <erai dat în judecată (…) ca președinte al PNL-ului, pentru declarații pe care le făceau fel de fel de membrii din partid … pur și simplu pentru a-ți ocupa timpul. Dar aceste lucruri sunt inerente în politică, (…) adversarii încearcă să-ti construiască fel de fel de vulnerabilități (…)”,  este o parte din răspunsul oferit de celebrul politician la întrebarea-cheie  “Momentul <Dragă Stolo> a fost șantaj sau regie politică?”

O altă întrebare care i-a trezit trăiri intense lui Thedor Stolojan a

fost cea referitoare la familie. Căsătorit de mai bine de 50 de ani cu Elena Stolojan, acesta, extrem de discret până acum în ceea ce privește viața personală, a oferit aseară detalii despre cum a reușit să aibă o căsnicie atât de trainică alături de soția sa.

“Grea întrebare (…) Ea are un soț care a fost și este, să zicem, ok, dar care putea să fie mai mult în mijlocul familiei (…)”,  a dezvăluit Theodor Stolojan, în cadrul ediției de aseară “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Adriana Bahmuțeanu și Claudia Ghițulescu învârt “Roata Norocului”

ȘOC în Bulgaria: Președintele a desemnat premier un vorbitor de rusă

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în “ROventura”, incursiune în “cea mai frumoasă stațiune de pe continent”

Hilal Altinbilek, protagonista serialului "Ma numesc Zuleyha", marturisiri neasteptate despre cea mai intensa scena de dragoste filmata pana acum in serial!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies