Ce salariu are Viorica Dăncilă ca noua angajată a BNR

,
Viorica Dancila, angajata BNR
Viorica Dancila, noua strategista BNR[Sursa foto: Facebook]

Vestea care a zguduit sistemul politic din România. Viorica Dăncilă este noul angajat al Băncii Naționale a României. Fostul premier câștigă un salariu colosal în noua funcție de consilier de strategie a lui Mugur Isărescu.


In articol:

Fostul premier al României, Viorica Dăncilă, se poate lăuda cu un nou loc de muncă. Politiciana a susținut un interviu de angajare în cadul Băncii Naționale a României și a fost desemnată să se ocupe de strategia politică pentru a pregăti România să intre în zona Euro.

Ce salariu va câștiga Viorica Dăncilă lunar de la BNR

Funcția pe care fostul premier a primit-o este asemănătoare cu cea a unui expert și se pare că salariul lunar la care va ajunge Viorica Dănicilă este destul de generos. Suma pe care politiciana o va primi în noua funcție de strategist este de aproximativ 10.000 de lei. 

Viorica Dancila, angajata BNR
Viorica Dancila, consilier strategist BNR[Sursa foto: Facebook]

Viorica Dănicilă își începe activitatea în cadrul BNR de la 1 iunie

Viorica Dăncilă va face parte dintr-o comisie coordonată de Eugen Dijmărescu care va urmări tendințele globale. Totodată, în echipa BNR se va alătura și Petre Roman. Acesta va suține un curs la Centrul de pregătire european al BNR. Fostul premier, Viorica Dăncilă, a depus un dosar și a susținut un interviu.

Viorica Dancila, angajata BNR
Ce salariu câstiga Viorica Dancila de la BNR?[Sursa foto: Facebook]

”În relaitate, este vorba despre un curs.

Nu la BNR, ci la Centrul de pregătire european al BNR. Nu cred că a fost o confuzie faptul că am fost numit drept consilier şi decizia a fost intenţionată. Am publicat o carte în sensul acesta. Cursul va demara, acum, din mai”, a declarat Petre Roman pentru Romania Tv.

Citeste si: Viorica Dancila a explicat motivul din spatele adoptiei lui Victor, chiar daca sotul nu a fost de acord: ''Eram foarte tanara, nu eram pregatita''

Viorica Dăncilă are un CV impresionant 

Viorica Vasilica a urmat Liceul Energetic din Ploiești (1978-1982). Conform datelor furnizate de echipa sa de campanie, în 1988 a absolvit Institutul de Petrol și Gaze, Facultatea Forajul Sondelor şi Exploatarea Zăcămintelor de Hidrocarburi, Ploieşti.

Primul său loc de muncă a fost în cadrul Petrom, ca inginer petrochimist, iar în perioada 1989-1997 a predat la Liceul Industrial din Videle.

Viorica Dancila, angajata BNR
Viorica Dancila are un CV impresionant[Sursa foto: Facebook]

În 2006 a obţinut o diplomă de master la SNSPA, specializarea: “Programarea și managementul proiectelor, bazele economiei petroliere și luarea deciziilor, expert în armonizarea legislativă – integrare europeană”.

La 6 februarie 2014, numele său a apărut pe lista primelor 13 nume propuse de PSD pentru alegerile europarlamentare din 25 mai 2014. Din 2015, ea conduce Organizația Națională de Femei a PSD. 

Citeste si: Viorica Dăncilă a spus adevărul despre relația cu Liviu Dragnea. Detaliul inedit care a ieșit la iveală în emisiunea ''40 de întrebări cu Denise Rifai''

 

Citește-ne pe
Citește și:

Viorica Dancila nu a refuzat nicio intrebare din cele adresate aseara in cadrul emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”

FOTO-VIDEO Protest în Parlament! Partidul AUR intră în grevă: 'Florin Cîţu trebuia demult să nu mai fie prim-ministrul României'

BOMBĂ! Motivul REAL pentru care Ion Țiriac NU a vrut să vină la nunta Simonei Halep. A făcut SCANDAL imens

Viorica Dăncilă a spus adevărul despre relația cu Liviu Dragnea. Detaliul inedit care a ieșit la iveală în emisiunea ''40 de întrebări cu Denise Rifai''

Viorica Dancila a explicat motivul din spatele adoptiei lui Victor, chiar daca sotul nu a fost de acord: ''Eram foarte tanara, nu eram pregatita''

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies