Miron Cozma, amănunte halucinante despre mineriadele din România și persoanele implicate, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” “Nu îmi este frică de acest adevăr”

,

Miron Cozma este invitatul jurnalistei Denise Rifai, în cadrul emisiunii moderată de Denise Rifai, difuzată la ora 23:00, la Kanal D. Fostul lider al minerilor din Valea Jiului va răspunde tirului de întrebări menite să facă lumina în viața acestuia. Un subiect intens abordat  la “40 de întrebări” este cel legat de  mineriadele din 1991 și 1999, evenimente care au bulversat societatea românească. 

             “Va spun cu toată responsabilitatea … și nu îmi este frică de acest adevăr”  (…) este parte din răspunsul lui  Miron Cozma, la întrebarea “ Cine a chemat minerii la București, în 1990?”,  adresată

de Denise Rifai. 

Citeste si: S-a aflat! Ce pensie are Miron Cozma? Pensionarii din România nu îndrăznesc să viseze la această sumă

“Cine a orchestrat minerada?”, “De ce v-a mulțumit Ion Iliescu?”, “L-ați ajutat pe Ion Iliescu să dea jos Guvernul Român?”, “Cine v-a asigurat viața de lux  în închisoare?”, “Au fost tentativele de asasinat adevăr sau ficțiune?”, “Cum ați ajuns din liderul minerilor o victima?”, “A fost Marinela Nițu marea dumneavoastră iubire?”  sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Miron Cozma, în ediția de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

Citeste si: Miron Cozma, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! Fostul lider al minerilor din Valea Jiului va răspunde tirului de întrebări adresate de celebra jurnalistă

 

Citește-ne pe
Citește și:

În această seară, de la ora 20:00, in emisiunea “O nouă șansă”: Triunghiul amoros

Liberalii primesc un semnal la Congresul PNL: liderul minorităților naționale nu a participat, deși fusese invitat

Irina Tănase îl DISTRUGE pe Liviu Dragnea! Fostul lider PSD este DISPERAT. Cu ce BĂRBAT a prins-o

Ce avere are Dacian Cioloș, fostul prim-ministru al României?

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, cel mai șocant dosar de sclavie modernă s-a închis

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies