Ce părere are carismaticul actor de stand-up comedy, Radu Bucalae, despre Dana Budeanu? „Mi-ar plăcea să stau de vorba cu Dana Budeanu!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 09 nov 2022, 17:38

Radu Bucalae, un comediat de succes

Sursa: Captură YouTube

Celebrul actor de stand-up comedy, Radu Bucalae, a făcut mărturisiți de senzație în cadrul emisiunii ZIG ZAG, pe canalul de YouTube, theXclusive.

Tânărul comediant Radu Bucalae a devenit celebru după ce a participat în cadrul unui concurs de stand-up comedy televizat, unde a făcut furori cu talentul lui uriaș și a primit aprecieri din partea juraților. Actorul de stand-up comedy lucrează în acest domeniu de câțiva ani și a reușit să cucerească foarte mulți fani. Radu Bucalae s-a născut în Târgu-Jiu, însă peste ani a decis să meargă să studieze în cadrul Universității din Craiova, Secția de Artă Teatrală.

Iata ce dezvaluiri inedite a facut tanarul actor in cadrul emisiunii ZIG ZAG, pe canalul de YouTube, theXclusive. 

Ce părere are carismaticul actor de stand-up comedy, Radu Bucalae despre Dana Budeanu?

Invitat de curând, în cadrul emisiunii ZIG ZAG, difuzată pe canalul de YouTube, theXclusive, Radu Bucalae a răspuns cu sinceritate la câteva întrebări lansate de bunul lui coleg de breaslă și prieten, George Tănase, prezentatorul show-ului și în plus a acceptat și câteva provocări de senzație, cărora le-a făcut față cu brio.

Citește și: Radu Pietreanu, mărturisiri incendiare! Cu ce vedetă celebră ar pleca pe o insulă pustie!

Printre multe alte dezvăluiri, actorul Radu Bucalae a recunoscut mai voalat că nu suportă faptul că promovează misoginismul. Însă cu toate acestea i-ar plăcea să stea de vorba cu aceasta la un moment dat, pentru a avea ocazia sa ii adreseze câteva întrebări, care îl macină. 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

„Cel mai probabil o să-i zic: « Sărut mâna doamna Dana» O evit pe doamna Dana! O evit clar! Dar mi-ar plăcea să stau de vorba cu Dana Budeanu! Uite, mi-ar plăcea să fiu o seară la un șpriț cu doamna Dana Budeanu! Mi-ar plăcea să știu dacă ceea ce face ea este personaj sau sunt credințe personale sau sunt principii în care chiar crede! Și dacă sunt adevărate de ce?”, a

spus Radu Bucalae.

George Tănase, discuții în “ZigZag”, cu celebrități din România, pe canalul de YouTube theXclusive

Întrebat dacă s-ar întâmpla ca Dana Budeanu să îi transmită la un moment dat că apreciază activitatea lui că actor de stand-up comedy, Radu Bucalae a spus că n-ar da complimentul înapoi deoarece are mereu o atitudine corectă și cinstită.

Citește și: Dezvăluiri în exclusivitate! Cum a încercat presa să îl pună într-o lumină proastă pe Radu Pietreanu: „Au gafat din articol în articol. Tot să-mi strice familia!”

 


Asiye se află în pericol de moarte atunci când este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer. Vezi online live episodul 51 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 51 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies