Ce notă a luat la Bacalaureat Alin, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian. Acesta va continua studiile în domeniul muzical

,
alin-gabriel-mihai-petrică-mîțu-stoian-bacalaureat

Alin Gabriel Mihai a dost declarat admis la examenul de Bacalaureat

[Sursa foto: Facebook: Alin Gabriel Matei]

Alin Gabriel Mihai a susținut examenul de Bacalaureat săptămâna trecută. Cu toate că a avut un program încărcat, deoarece este interpret de muzică populară, acesta a reușit să își facă timp să învețe. Drept urmare, a promovat examentul maturității.


In articol:

Alin Gabriel Mihai se numără printre tinerii care au trecut cu bine peste examenul de Bacalaureat. Acesta a promovat examenul maturității și susține că speră ca Petrică Mîțu Stoian, cel care i-a fost alături atâta timp, să fie mândru de el.

Alin a recunoscut că examenul susținut de absolvenții de liceu l-a pus în încurcătură, deoarece i-a creat foarte multe emoții. Cu toate acestea, interpretul de muzică populară s-a adunat repede și a reușit să ia notă de trecere.

Alin Gabriel Mihai a spus ce notă a obținut la Bacalaureat

„A fost destul de simplu la Bacalaureat. Normal că l-am luat! Nu am spus nimănui nota pe care am luat-o, nu o voi spune niciodată. Media este sub 9. Dar, totuși, sper să fie (Petrică Mîțu Stoian, n. red.) mândru de mine. Am avut și cântări, am fost la spectacole, nu pot să spun că m-am pregătit enorm de mult. Dar e o notă bunicică, nu mă pot plânge”, a spus acesta pentru fanatik.ro.

Citeste si: Ce i s-a întâmplat lui Constantin Enceanu la filmarea clipului dedicat lui Petrică Mîţu Stoian: "S-a auzit"

Mai mult decât atât, Alin a mărturisit că va continua studiile și se va înscrie la facultate. Bineînțeles că studiile vor continua în domeniul muzical, deoarece acesta este și domeniul în care vrea să activeze.

„Urmează Facultatea de Muzică. Acolo se intră pe bază de dosar și de aptitudini. Nu am deloc emoții. Sunt sigur că voi fi admis la canto, acolo unde îmi doresc.

Chiar acum am ieșit din studioul de înregistrări. Mă pregătesc ca, în această toamnă, să lansez albumul meu.

Voi cânta alături de lăutarii și de maestrul Nicolae Botgros.

alin-gabriel-mihai-petrică-mîțu-stoian-bacalaureat

Alin Gabriel Mihai a dost declarat admis la examenul de Bacalaureat

[Sursa foto: Facebook: Alin Gabriel Matei]

Toate sunt melodiile din repertoriul meu, sunt compuse de mine. Trebuie să recunosc, se întâmplă lucruri frumoase pentru mine”, a mai spus Alin pentru sursa menționată anterior.

Alin a vorbit despre amintirile pe care le are cu Petrică Mîțu Stoian

Alin și regretatul artist au fost foarte apropiați, motiv pentru care vestea că acesta s-a stins din viață l-a îndurerat. Cu toate acesta, tânărul are o mulțime de amintiri cu artistul și a vorbit despre ele cu bucurie.

„El (Petrică Mîțu Stoian, n. red.) a fost singura persoană care m-a ajutat. M-a ajutat enorm. M-a învățat cum se cântă, cum se iese în scenă, tehnică vocală, respirație, cum să vorbesc, ce și când să vorbești. Tot ce am învățat și am reușit să acumulez ca informație am de la el.

Ultima amintire a fost în momentul în care am filmat alături de el pentru Sărbătorile de Iarnă. Adică chiar în joia de dinaintea decesului lui. Vineri, pe la prânz, chiar am vorbit cu dumnealui la telefon. Ajunsese la clinică, se simțea bine și era nerăbdător să facă procedurile.

Citeste si: Cine se va bucura de tot ce a lăsat Petrică Mîțu Stoian în urma lui. Avocata regretatului artist a făcut anunțul: „S-a dezbătut succesiunea”

Apoi, mi-a dat și un mesaj, seara, vineri, cu o zi înainte de nefericitul eveniment. Mi-a zis: « Să fii tare, peste ei! Te pupă, Nenea! ». Atât. A fost ultimul mesaj de la el. Cred că am fost printre ult imele persoane cu care a vorbit, la care s-a gândit”, a mai spus Alin.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Sora și impresarul lui Petrică Mîțu Stoian au făcut pace la 3 luni de la decesul solistului!

Rusia declară că e în război cu Occidentul: 'Ei oscilează între un război hibrid şi un conflict armat deschis cu Moscova'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Motivul pentru care Niculina Stoican nu vrea să meargă la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian: „Eu nu am fost la el la mormânt și probabil că nici nu am să mă duc curând”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies