Abia acum s-a aflat! Ce a putut să-i ceară Petrică Mâțu Stoian Mariei Loga înainte să moară. Artista nu a mai apucat să-i îndeplinească ultima dorință

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 14 mar 2023, 00:40

Abia acum s-a aflat! Ce a putut să-i ceară Petrică Mâțu Stoian Mariei Loga înainte să moară. Artista nu a mai apucat să-i îndeplinească ultima dorință

La opt luni de când Petrică Mâțu Stoian a trecut la cele veșnice s-a aflat care a fost ultima lui dorință. Maria Loga, o prietenă apropiată a interpretului, abia acum a dezvăluit care a fost ultima lui dorință. Cei doi au vorbit la telefon înainte ca artistul să moară.

Vestea că interpretul de muzică populară nu mai este printre noi a venit ca o mare lovitură pentru apropiați și pentru cei care îi apreciază muzica. Au trecut opt luni de când Petrică Mâțu Stoian a trecut la cele veșnice,  abia acum s-a aflat care a fost ultima lui dorință.

Ce i-a cerut artistul Mariei Loga cu puțin timp înainte să se stingă din viață

Interpreta de muzică populară, o bună prietenă a lui Petrică Mâțu Stoian, a dezvăluit abia acum că a vorbit cu artistul la telefon cu puțin timp înainte ca acesta să se stingă din viață, ba chiar interpretul a avut și o dorință. Mâțu i-a cerut Mariei Loga să se întâlnească și că își dorește să-i pregătească fasole bătută cu turtă, așa cum făcea mama lui.

Artista nici nu a stat pe gânduri și i-a promis că se vor vedea și o să-i facă, însă, din păcate, nu a mai apucat, cântărețul s-a stins din viață pe data de 6 noiembrie 2021.

„Cu câteva zile înainte de a pleca mi-a zis că trebuie să vină să se tundă la un hairstylist din Târgu Jiu, la care s-a tuns 30 ani.

Și a zis că trece și pe la mine. Mi-a spus: «Îmi faci și mie niște fasole cu turtă, cum făcea mumița mea? Că de când a murit, n-am mai mâncat!»”, a spus interpreta într-o emisiune TV, potrivit spynews.ro.

Citeste si: Anunțul scandalos făcut de medicii care l-au tratat pe Mîțu Stoian. Ce se întâmplă după moartea artistului

Maria Loga și-a ținut promisiunea și a mărturisit că la o săptămână după înmormântarea cântărețului, a făcut fasole cu turtă și a dat de pomană pentru sufletul regretatului interpret de muzică

populară.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Foarte puțin a trecut și s-a… Mi-a rămas întipărită dorința asta a lui și la o săptămână după înmormântare am făcut fasole bătută cu turtă și i-am dat de pomană”, a mai zis Maria Loga.

Citeste si: Ce i s-a întâmplat lui Constantin Enceanu la filmarea clipului dedicat lui Petrică Mîţu Stoian: "S-a auzit"

Petrică Mâțu Stoian a încetat din viață la vârsta de 61 de ani, după ce a decis să-și facă un tratament la o clinică din Reșița. Acesta a fost supus unui tratament hiperbar, după infecția cu COVID-19, dar la scurt timp i s-a făcut rău și astfel a pierdut lupta cu viața.

 

 

 

 

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!