Ce mesaj i-a transmis Iancu Sterp lui Culiță Sterp, cu ocazia zilei de naștere a acestuia. Sportivul a postat și o fotografie din copilărie cu cei doi

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 26 oct 2022, 11:49

Ce mesaj i-a transmis Iancu Sterp lui Culiță Sterp, cu ocazia zilei de naștere a acestuia. Sportivul a postat și o fotografie din copilărie cu cei doi

Sursa: Instagram

Pe 25 octombrie, Culiță Sterp a schimbat prefixul, iar unul dintre cele mai de suflet mesaje a venit din partea lui Iancu Sterp. Acesta a postat și o fotografie cu cei doi, de acum mulți ani, alături de câteva cuvinte pentru fratele său.

Culiță Sterp a fost surprins cu un mesaj foarte frumos din partea fratelui său, Iancu Sterp.

Acesta și-a serbat ziua de naștere, alături de familia și de prietenii lui, până în zori.

Mesajul postat de Iancu Sterp pentru Culiță Sterp

Ieri, 25 octombrie, Culiță Sterp a împlinit 30 de ani, iar Iancu Sterp, fratele lui, i-a făcut o urare specială. Fratele artistului a încărcat, în mediul online, o fotografie cu ei, de când erau mici și a scris câteva cuvinte pentru artist.

„La mulți ani, fratele meu! Te iubesc și sunt mere în spatele rău, să nu uiți! Acum suntem amândoi mari, tu ai fost timpul”, a fost mesajul postat de Iancu Sterp.

Citeste si: Gestul lui Florin Cercel la ziua de naștere a lui Culiță Sterp. Cum l-a filmat Vlăduța Lupău pe lăutar

Mesajele au curs în mediul online și nu a durat prea mult până când fanii au început să îi ureze doar lucruri frumoase artistului.

Mai mult decât atât, în timpul petrecerii, logodnica lui Culița Sterp și mama Geta au fost filmate împreună, ciocnind un par, arătând, încă o dată, că zvonurile despre o ceartă mare dintre ele două sunt complet neadevărate, asta după ce, săptămâna trecută, iubita lui Culiță și Ileana Sterp au fost surprinse împreună.

Iancu Sterp s-a ales cu dosar penal din cauza unei fotografii postate în mediul online

Iancu Sterp a postat, pe rețelele de socializare, o fotografie cu o armă de vânătoare, lucru ce i-a adus un dosar penal. La scurt timp, acesta a șters imaginea, dar mult prea târziu, deoarece ajunsese, deja, și la alte persoane.

Cosmin Andreica, liderul sindicatului Europol, a declarat, la România TV, că Iancu Sterp nu poate fi considerat vinovat.

„Astfel de informaţii ajung la Poliţie în momentul în care persoane care văd acele imagini le trimit către paginile de socializare ale Poliţiei Române. Acela este momentul în care poliţiştii iau act de potenţiale infracţiuni săvârşite. Orice faptă penală poate să se realizeze doar în cadrul unui dosar penal.

Culiță Sterp, declarație de dragoste pentru logodnica lui:

Citeste si: A plouat cu bani la petrecerea lui Culiță Sterp! Artistul a împrăștiat teancuri de bancnote, iar Vlăduță Lupau a făcut un show de senzație

Faptul că s-a înregistrat un dosar penal in rem nu înseamnă că a fost găsit deja vinovat, dar se vor face verificări, dacă vorbim despre o armă de foc sau despre o replică a unei arme de foc. Să vedem dacă aparţine cuiva şi dacă acea persoană nu a respectat regimul armelor şi muniţilor şi a încredinţat arma de foc”, a spus acesta.

De asemenea, Cosmin Andreica a spus că persoanele care au și deschis dosarul penal s-au asigurat dacă acesta deține sau nu permis de port armă și este sigur că nu deține.

 


Cookies