Ce medie a obținut Eliza, fiica Adrianei Iliescu, la examenul de Bacalaureat. Adolescenta urmează să aplice ”două sau poate chiar trei facultăți”

Author: Madalina Maftei

Ce medie a obținut Eliza, fiica Adrianei Iliescu, la examenul de Bacalaureat. Adolescenta urmează să aplice ”două sau poate chiar trei facultăți”

Sursa: Redacția.ro

Fiica Adrianei Iliescu, Eliza, a obținut note mari la examenul de BAC și urmează să aplice la mai multe facultăți. De asemenea, adolescenta a absolvit liceul ca șefă de promoție, iar mama ei este foarte mândră de reușitele ei.

Adriana Iliescu, considerată cea mai bătrână mamă din România, este extrem de mândră de reușitele fiicei ei.

Eliza a susținut examenul de Bacalaureata, iar rezultatele obținute sunt mai mult decât satisfăcătoare pentru ea. De asemenea, tânăra, în vârstă de 17 ani, a fost șefă de promoție a absolvenților Colegiului Dimitrie Paciurea. 

Ce note a luat fiica Adrianei Iliescu la BAC

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, a obținut note foarte mari la examenul de Bacalaureat, iar mama ei este în culmea fericirii.

”Fiica mea a luat 9,80 la Limba Română. De asemenea, a obținut alte două note mari, de peste 9.00, fiecare, una la Istorie și alta la celălalt opțional pentru care a decis în cele din urmă să dea examen”, a declarat Adriana Iliescu, în exclusivitate pentru  impact.ro.

Adolescenta a obținut o medie de peste 9,50 la BAC. Totodată, Adriana Iliescu a anunțat că fiica ei va face două sau trei facultăți și este convinsă că aceasta se va descurca de minune.

„Eliza va face două sau poate chiar trei facultăți. cine știe! Am studiat împreună mai multe variante, însă nu vi le putem spune, fiindcă mai pot apărea schimbări. Cred cu tărie că va reuși să le facă față!”, a mai spus Adriana Iliescu.

Citeste si: Tocmai s-a aflat! Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai în vârstă mamă din România, și ce avere îi rămâne fiicei ei, Eliza

Eliza Iliescu:Vreau ca lumea să mă considere un om normal 

Eliza a evitat să se laude cu rezultatele obținute la examenul maturității și tot ce își dorește este să fie considerată un om normal.

Cum a ajuns Adriana Iliescu să fie cea mai bătrână mamă din România! ”O abandonase într-un cămin!”

„Nu m-am considerat niciodată, așa cum spuneți dumneavoastră, o mică-vedetă. Dimpotrivă am fost și sunt un om normal. Colegii și profesorii mei așa cred că m-au privit. Și eu la fel pe ei, ca pe niște oameni normali. Uneori însă am aflat că există și excepții. Nu-mi face nicio plăcere să vorbesc despre asta și vreau ca lumea să mă considere un om normal, așa cum îi văd și eu pe cei din jurul meu”, a precizat recent Eliza Iliescu pentru Impact.

Citeste si: Incredibil! Cu ce medie a terminat fiica Adrianei Iliescu liceul. Ce vrea să facă Eliza după BAC

 


Cookies