Tocmai s-a aflat! Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai în vârstă mamă din România, și ce avere îi rămâne fiicei ei, Eliza

,
Adriana Iliescu

Tocmai s-a aflat! Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai în vârstă mamă din România, și ce avere îi rămâne fiicei ei, Eliza

[Sursa foto: Facebook]

Adriana Iliescu a intrat în Cartea Recordurilor pe 16 ianuarie 2005 drept cea mai bătrână femeie care a născut un copil. Avea 66 de ani și opt luni, iar acum a ajuns la vârsta de 83 de ani.


In articol:

Adriana Iliescu a intrat pe 16 ianuarie 2005 în Cartea Recordurilor! Este cea mai în vârstă femeie care a dat naștere unui copil. Evenimentul a avut loc atunci când femeia avea 66 de ani și opt luni, iar acum, în prezent, a ajuns la vârsta de 83 de ani.

Ce pensie are Adriana Iliescu și ce avere îi rămâne fiicei ei, Eliza

Adriana Iliescu

Ce pensie are Adriana Iliescu și ce avere îi rămâne fiicei ei, Eliza

[Sursa foto: Facebook]

Eliza Iliescu, fiica Adrianei Iliescu, are acum 17 ani, iar mama ei o întreține cu banii din pensia pe care o primește după ce a muncit o viață întreagă. 

Adriana Iliescu şi Eliza au o locuință modestă, dar nu duc lipsa de nimic din ceea ce au nevoie. Fata fostei profesoare universitare de limba și literatura română a făcut-o mereu mândră pe mama ei cu performanțele de la școală. Cu toate că nu au bani pentru meditații, Adriana Iliescu a declarat că își ajută fata să învețe. Adriana Iliescu are o pensie modestă, dar spune că nu întâmpină probleme.

Citeste si: Adriana Iliescu, momente dramatice! Iata ce lovitura crunta a primit femeia la 82 de ani!

„Nu ne-a fost ușor, dar am trecut împreună prin toate. Am trăit din pensia mea de profesor, aș adăuga chiar profesor universitar, dar și din indemnizația pe care o primesc de la Uniunea Scriitorilor. Adică ceva în jurul a 2.000 de lei. Nu dau amănunte, însă una peste alta nu e vorba decât despre o pensie amărâtă. Ne-am gospodărit cu cât am avut și nu am cerut nimănui nimic!”, a povestit Adriana Iliescu.

Adriana Iliescu a plănuit deja ce avere îi va lăsa fetei ei, Eliza.

Citeste si: Fiica Adrianei Iliescu, trasformare uluitoare! Iata cum arata adolescenta la implinirea varstei de 16 ani!

„Eu îi las moștenire două apartamente şi o las în grija doctorului care m-a ajutat cu fertilizarea în vitro şi care este şi naşul fetiţei”, a mărturisit Adriana Iliescu.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Decizia Poliţiei în cazul miliardarului prins cu 400 de kilometri pe oră pe o autostradă din Germania. „Nimeni n-a fost în pericol” VIDEO

Fiica Adrianei Iliescu, trasformare uluitoare! Iata cum arata adolescenta la implinirea varstei de 16 ani!

Pe termen lung, refugiaţii ucraineni, care fug de război, îmbogățesc Polonia (Bloomberg)

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Adriana Iliescu, executată silit de ANAF. Ce sumă datorează statului cea mai bătrână mamă din România

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies