Fiica Adrianei Iliescu, trasformare uluitoare! Iata cum arata adolescenta la implinirea varstei de 16 ani!

,
fiica adrianei iliescu
Fiica Adrianei Iliescu a devenit o adolescentă în toată regula. Eliza Maria a împlinit 16 ani.

Eliza, fiica Adrianei Iliescu (82 de ani), cea mai varstnica mamă din România, s-a transformat intr-o adevarata adolescentă.


In articol:

Recent, Eliza Maria a implinit 16 ani, iar aniversarea zilei sale de nastere a avut loc in discretie asa cum a obisnuit sa procedeze Adriana Iliescu de-a lungul anilor.

Eliza Maria, fiica Adrianei Iliescu, a împlinit 16 ani

Daca in anii trecuti Eliza Maria avea parte de o petrecere de ziua ei de nastere la Maternitatea Giulești, acolo unde a venit pe lume datorita medicului ginecolog Bogdan

Marinescu, care este și cel care a botezat-o, anul acesta aceasta copila și mama sa, Adriana Iliescu, nu au mai procedat le fel, din cauza pandemiei. Acestea au preferat sa sarbatoreasca fericitul eveniment in familie, departe de ochii curiosilor.

Fiica Adrianei Iliescu, mama eroină care a avut marele curaj sa aduca pe lume un copil la vârsta de 66 de ani, este acum în clasa a X-a la liceu. Eliza Maria este insa cu un an mai mica fata de colegii sai de clasa, deoarece mama ei s-a grabit sa o dea la scoala de la aproape 6 ani.

fiica adrianei iliescu
Adriana Iliescu este tare mandra de fiica sa, Eliza.

Eliza Maria a implinit pe data de 16 ianuarie, varsta de 16 ani. Desi se afla deja la varsta adolescentei, aceasta este o fata foarte cuminte, care a primit o edicatie aleasa. Eliza Maria Iliescu studiaza la liceul „Dimitrie Paciurea”, profil Uman, la clasa de Filologie si este o eleva foarte constiincioasa și are note mari.

Fiica Adrianei Iliescu s-a transformat intr-o tânără adolescentă brunetă și feminină. Aceasta a fost educata și sfatuita de mică de mama sa, care este profesor universitar, să se dedice mult studiului si sa acumuleze cunoștințe în orice domeniu.

fiica adrianei iliescu
Eliza Maria, fiica Adrianei Iliescu, este o eleva model.

Adriana Iliescu și-a crescut singură copilul, fără a beneficia de prea mare ajutor. Unul dintre puținii oameni care i-a fost aproape este chiar medicul cu care a născut, Adriana Iliescu având numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.

Citeste si: Adriana Iliescu, la un pas de a fi excutată silit! Ce s-ar întâmpla cu moștenirea fiicei sale, Eliza?

Citeste si: Ce avere ii lasa Adriana Iliescu fiicei sale dupa moarte! Uite cu ce se va alege copila si cine va avea grija de ea

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cum a ajuns Adriana Iliescu să fie cea mai bătrână mamă din România! ”O abandonase într-un cămin!”

Face stoc: Devenit lider mondial în vaccinare, Israelul cumpără încă 36 milioane de doze de vaccin anti-COVID-19

Selly nu mai are nicio limită! Gestul jenant pe care l-a făcut după ce s-a fotografiat cu Tzanca Uraganu și a fost amendat de Poliție

Adriana Iliescu, la un pas de a fi excutată silit! Ce s-ar întâmpla cu moștenirea fiicei sale, Eliza?

Ce se întâmplă cu Adriana Iliescu? Nimeni nu mai știe nimic de ea de mai bine de 3 săptămâni

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies