Incredibil! Cu ce medie a terminat fiica Adrianei Iliescu liceul. Ce vrea să facă Eliza după BAC

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 03 mar 2023, 02:40

Adriana Iliescu este tare mândră de fiica sa. Eliza, în vârstă de 17 ani, a absolvit liceul ca șefă de promoție și și-a ales deja drumul în viață.

Fiica Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, a absolvit liceul. Pe 16 februarie 2005, cu ajutorul medicului de la maternitatea Panait Sârbu, Bogdan Marinescu, doamna profesor de limba și literatura română a născut-o pe Eliza.

Citeste si: Tocmai s-a aflat! Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai în vârstă mamă din România, și ce avere îi rămâne fiicei ei, Eliza

Cu ce medie a terminat fiica Adrianei Iliescu liceul. Ce vrea să facă Eliza după BAC

Eliza are 17 ani și a terminat liceul ca șefă de promoție. Adolescenta își dorește foarte mult să îi calce pe urme mamei sale și să devină profesor.

Adriana Iliescu este un exemplu pentru fiica sa. Aceasta avea 67 de ani când a adus-o pe lume pe Eliza.

Cu toate că avea o vârstă înaintată, femeia a dovedit că este extrem de puternică și determinată pentru a-i oferi micuței educația și dragostea de care are un copil nevoie.

Citeste si: EXCLUSIV! Legătura lui Maurice Munteanu cu Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România

Acum că a terminat liceul, Eliza are  în plan să urmeze în paralel două facultăți.

Adolescenta vrea să se înscrie la cursurile Facultății de Litere, dar și cea de Filosofie, însă până atunci mai are de trecut un hop: examenul de Bacalaureat.  

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

Întrebată cu ce media a absolvit liceul, Eliza a mărturisit că nu îi place să se

laude, însă a fost destul de mare.

„Nu-mi place să mă laud cu asta! Așa că nu vă voi spune exact media mea generală. Să zicem că e de peste 9.50!', a declarat Eliza pentru  impact.ro.

Având în vedere că este fiica celei mai vârstnice românce care a devenit vreodată mamă, Eliza a devenit cunoscută. Însă, aceasta a mărturisit că nu s-a considerat niciodată o mică vedetă. 

Veste trista! Sicriul a sosit! Fiica Adrianei Iliescu este pregatita de inmormantarea mamei sale

Eliza este o adolescentă extrem de modestă, liniștită, cu hobby-uri frumoase, printre care muzica și dansul.

„Nu m-am considerat niciodată, așa cum spuneți dumneavoastră, o mică vedetă. Dimpotrivă am fost și sunt un om normal. Colegii și profesorii mei așa cred că m-au privit. Și eu la fel pe ei, ca pe niște oameni normali. Uneori, însă, am aflat că există și excepții. Nu-mi face nicio plăcere să vorbesc despre asta și vreau ca lumea să mă considere un om normal, așa cum îi văd și eu pe cei din jurul meu.

Nu am luat niciun moment în calcul varianta de a studia în străinătate. Așa că m-am oprit asupra a două variante. Este vorba despre Facultatea de Litere, dar și de cea de Filosofie. Am decis să urmez modelul mamei și cum ea a fost profesoară, asta vreau să fac și eu! Realizez că nu va fi simplu, mai ales că voi încerca să le urmez în paralel, dar îmi doresc să încerc să fac asta! Și să calc pe urmele mamei', a dezvăluit Eliza.