EXCLUSIV! Legătura lui Maurice Munteanu cu Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România

,
Ce legatura exista intre Maurice Munteanu si Adriana Iliescu

Legatura dintre Maurice Munteanu si Adriana Ilescu, cea mai varstnica mama din Romania

[Sursa foto: Instagram]

Maurice Munteanu celebrul fashion editor din Romania și jurat Bravo, ai stil! a vorbit în premiera despre Adriana Iliescu.


In articol:

Maurice Munteanu, fashion editorul revistei Elle și juratul Bravo, ai stil! și-a făcut cunoscuta legătură cu cea mai bătrână mama din Romania și anume, Adriana Iliescu. Maurice a dezvăluit faptul că Adriana Iliescu i-a fost profesoara de romana și a fost un profesor atât de bun încât era imposibil că cineva să nu poată iubi aceasta materie.

Fashion editorul a fost cucerit de profesoara lui de limba romana care preda în acel moment la Liceul Grigore Moisil: "Era un dascal senzațional care te făcea să te îndrăgostești de materia să."

Citeste si: Maurice Munteanu, declarații în premieră după scandalul cu Anda Adam de la Bravo, ai stil! Celebrities când a părăsit platoul de filmare

Maurice Munteanu a invatat la Liceul Grigore Moisil

În prezent, Adriana Iliescu își vede fiica crscand, pe Eliza care acum are 17 ani. Cele doua își duc traiul într-un apartament extrem de modest. Adriana Iliescu a născut-o pe Eliza la vârstă de 67 de ani, respectiv în 2005. Fosta profesoara de romana a lui Maurice Munteanu are o pensie de 2000 de lei și fiecare bănuț trebuie drămuit pentru că fiica ei are nevoie de multe lucruri. Însă, fosta profesoara spera să reușească să mai completeze veniturile care se îndreaptă spre educația Elizei și din meditațiile pe care le oferă la limba romana.

Care este, de fapt, numele real a lui Maurice Munteanu? Tot ce nu știai despre juratul ”Bravo, ai stil!”

Care este, de fapt, numele real a lui Maurice Munteanu? Tot ce nu știai despre juratul ”Bravo, ai stil!”

[Sursa foto: Instagram Maurice Munteanu]

Maurice Munteanu si-ar fi dorit o fetita pe care sa o cheme Nora

Citeste si: Maurice Munteanu, dezvăluiri în premiera despre accidentul pe care l-a suferit mama lui pe trecerea de pietoni: "Cineva nu i-a furat un an, ci mai mulți ani din viață"

Cât despre Maurice Munteanu, juratul Bravo, ai stil! a declarat în urma cu ceva timp în cadrul competiției "Bravo, ai stil!", dar și în cadrul emsiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai" faptul că este mult prea tărziu să mai aibă un copil, însă i-ar fi

plăcut să fie tata de fetiță pe care să o cheme Nora, după scriitoarea Nora Iugă: "Mi-ar fi plăcut să am o fetiță. Acum nu îmi mai doresc un copil. Mă concentrez pe copiii prietenilor mei. Acum este mult prea tărziu. Mi-aș pierde răbdarea mult prea repede. Am pierdut acest tren. Nu scrie nicăieri că trebuie să ai copii. Apreciez o femeie care spune că nu e făcută să aibă un copil decât să fie crescut cu niste bone. Prefer să fie asumat și să spună, da, nu e pentru mine. Da, nu regret!"

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Damian Drăghici a spus când a putut recunoaște că este țigan: „Am început să folosesc asta în beneficiul meu”

Date alarmante de la Agenția Europeană a Mediului: fumatul pasiv, poluarea, statul la soare și azbestul cauzează 10% din cancerele din lume

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Jador, fotografia care i-a băgat în sperieți pe toți fanii! De ce a fost pus artistul pe perfuzii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies