Ce ilegalități a făcut Gheboasa? Artistul a făcut dezvăluiri fără perdea despre trecutul lui: ”S-a ajuns la poliție”

Author: Madalina Maftei

Ce ilegalitati a facut Gheboasa

Sursa: Captură YouTube

Gheboasa a spus adevărul despre ilegalitățile pe care le-a făcut de-a lungul timpului, la ”Detectorul de minciuni”.

Gheboasa este unul dintre cei mai apreciați trapper ai momentului, fiind extrem de iubit de noua generație.

Deși a intrat în lumina reflectoarelor de puțin timp, cariera lui este în plină ascensiune. Gheboasa s-a obișnuit deja cu faima, dar și cu fanii care au venit odată cu succesul său, așa că a decis să fie mereu sincer cu aceștia. În cadrul emisiunii ”Detectorul de minciuni”, pe care o puteți urmări integral pe canalul de YouTube theXclusive, artistul a dezvăluit ce ilegalități a făcut de-a lungul timpului și cum a ajuns la poliție.

Gheboasa, mărturisiri despre problemele cu legea

Gheboasa a fost invitatul din această săptămână al emisiunii ”Detectorul de minciuni”, trapper-ul a fost foarte sincer și a răspuns fără rețineri la întrebările pe care i le-a pus Oana Radu. 

Printre multe altele, realizatoarea emisiunii a vrut să afle dacă Gheboasa a avut vreodată probleme cu legea.

„Ai făcut ceva ilegal în viața ta care s-a prescris?”,  l-a întrebat Oana Radu pe Gheboasa.

Foarte sincer de fel, artistul a recunoscut că a fost implicat într-o bătaie, însă nu a ajuns niciodată să aibă probleme grave.

  „Am participat la o bătaie cu foarte multe persoane, ne-am bătut foarte tare și s-a ajuns la poliție, dar eu eram foarte mic și n-am pățit nimic.

A fost cu scaune, cu sape, cu bețe, cu de toate”, a dezvăluit Gheboasa la ”Detectorul de minciuni”.

Citește și: Bogdan de la Ploiești a fost rampa de lansare a lui Gheboasa în industria muzicală de la noi? Ce spune artistul despre colaborarea cu manelistul: ”M-a iubit de când m-a văzut prima oară”

Oana Radu: „La beție sunt persoane cu care să te cerți?”

Artistul a recunoscut că mai consumă alcool din când în când, însă recunoaște că nu are reacții deplasate atunci când bea peste măsură. Trapper-ul a mai precizat că atunci când consumă alcool mai mult decât trebuie tot ce își dorește este să stea de vorbă cu partenera lui.

Ce nu va accepta niciodată Raluca Drăgoi: „Niciodată în viața mea nu am iertat treaba asta”. Artista a făcut dezvăluiri categorice despre compromisurile pe care nu le face

„Nu știu dacă sunt persoane cu care să mă cert, dar sunt persoane pe care le sun să le zic că le iubesc. Poate nu au chef de mine, dar ei mă ascultă tot ce le zic. Și dacă soția mea nu e lângă mine, fac ceva și stau numai cu ea în telefon”, a mai spus artistul.

Citește și: Karmen, dezvăluiri incendiare despre relația cu soțul ei! Artista a vorbit despre cel mai deranjant moment care i-a stârnit gelozia! „Efectiv fierbeam! L-am văzut pe el atât de panicat!”

 


Cookies