Bogdan de la Ploiești a fost rampa de lansare a lui Gheboasa în industria muzicală de la noi? Ce spune artistul despre colaborarea cu manelistul: ”M-a iubit de când m-a văzut prima oară”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 02 dec 2022, 09:34

L-a ajutat Bogdan de la Ploiești pe Gheboasă să devină celebru

Sursa: Captură YouTube

Gheboasa, unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului, a fost invitat la ”Detectorul de minciuni”, unde a vorbit despre succesul răsunător de care are parte, dar și despre cum și-a câștigat notorietatea.

Gheboasa, invitat la ”Detectorul de minciuni”, emisiune pe care o puteți urmări în fiecare zi de joi, de la ora 19:00, pe canalul de YouTube theXclusive, a făcut dezvăluiri fără precedent despre succesul de care are parte în ultima vreme și cum a ajuns să fie cunoscut de o țară întreagă. 

Gheboasa, ajutat de Bogdan de la Ploiești să devină celebru?

Gheboasa a devenit popular în mediul online

după ce a lansat o piesă care a devenit virală pe TikTok. Melodia sa a ținut multă vreme primele locuri în topul de pe YouTube. Artistul este o senzație pentru noua generație.

Acesta s-a făcut remarcat și la un show de talente, iar după eliminare, la scurt timp, s-a apucat de TikTok. Nu a durat prea mult și a devenit viral pe celebra platformă și astfel și-a câștigat notorietatea. 

Citește și: Karmen Minune a dat cărțile pe față la „Detectorul de minciuni”! Artista a spus dacă există sau nu o rivalitate între ea și Betty Salam! „Există o chestie productivă, așa cum este și între mine și frații mei!”

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

Invitat la Detectorul de minciuni, Gheboasa a recunoscut că colaborarea cu celebrul manelist Bogdan de la Ploiești a reprezentat o reală rampă de lansare pentru el și spune că dintotdeauna și-a dorit să-l cunoască pe manelist, iar colaborarea cu el a fost o onoare pentru tânărul artist.

"Da, m-a ajutat colaborarea cu Bogdan de la Ploiești să devin celebru. În primul rând, Bogdan m-a iubit de când m-a văzut

priam oară. Îi plăcea de mine de la primele vorbe, mie oricum îmi plăcea demult de el, mă dădea pe spate, e unul dintre oamenii la care doar visam să îi văd, să cânte la vreo nuntă, nu să dau mâna cu ei, să îmi știe numele efectiv.

Un adolescent a atacat un taximetrist cu un cuțit, după care i-a furat toți banii încasați pentru curse

M-a ajutat foarte mult și pe calea asta vreau să îi mulțumesc, oricum știe că îl iubesc și îl am la inimă. Dar nu m-am folosit de celebritatea lui cumva, că nu m-am legat eu de el. Toată colaborarea a venit de la sine. Le-a pus la cale Dumnezeu așa pe toate. El mă știa dinainte de pe internet, că mă știau majoritatea persoanelor.", a declarat Gheboasă.

Citește și: Karmen, dezvăluiri incendiare despre relația cu soțul ei! Artista a vorbit despre cel mai deranjant moment care i-a stârnit gelozia! „Efectiv fierbeam! L-am văzut pe el atât de panicat!”

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.