Pe care dintre fostele concurente de la „Bravo, ai stil” nu o suportă Larisa Udilă: „Mă deranjează oamenii care uită de unde pleacă”. Vedeta a dezvăluit totul la „Detectorul de minciuni”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 28 oct 2022, 08:37

 Vedeta a dezvăluit totul la „Detectorul de minciuni”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

După cum bine știe toată lumea, Larisa Udilă s-a numărat printre concurentele de la emisiunea de modă „Bravo, ai stil”, dar puțină lume știe că a existat o persoană, în platou, pe care nu a suportat-o din cauza caracterului ei.

Invitată în ultima ediție a emisiunii „Detectorul de minciuni”, moderată de Oana Radu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Larisa Udilă a lansat o bombă la care nimeni nu se aștepta! Se pare că, atunci când a fost concurentă la „Bravo, ai stil”, o persoană din platou nu i-a ajuns deloc la inimă.

Pe cine nu suportă Larisa Udilă de la „Bravo, ai stil”

Citeste si: De ce a vrut Larisa Udilă să își încheie socotelile cu viața: "Stăteam pe balcon și voiam să mă omor"

Întrebată de Oana Radu dacă există foste concurente de la „Bravo, ai stil” pe care nu le mai urmărește pe Instagram, Larisa Udilă a recunoscut că nu este vorba doar despre o concurentă, ci despre mai multe.

Se pare că relațiile de amiciție cu unele fostele concurente nu mai există.

Bomba a venit atunci când Larisa a fost întrebată dacă există o fostă concurentă pe care nu o suportă. Deși nu a vrut să-i pronunțe numele, Larisa Udilă s-a dat de gol cu câteva detalii. Persoana pe care nu o suportă este brunetă, iar atunci când a venit vorba despre Denisa Potecaru, Larisa a subliniat faptul că fosta concurentă era rasistă și avea ceva împotriva rromilor, lucru care ar putea însemna că, de fapt, persoana pe care nu o suportă este chiar Denisa.

Citeste si: Larisa Udilă a primit întrebarea supremă! Ce ar face dacă soțul ei ar invita o a treia persoană în dormitor: „Cine știe ce nebunie vine pe viitor”

„Cred că pe una singură n-am suportat-o dar, în momentul de față este așa, o cantitate neglijabilă. N-am de ce să-i dau valoarea asta încât să-i pronunț numele, în momentul de față.

În fine, ideea este că o singură persoană cu care m-am certat în sezonul All Stars, ne avem reciproc la block (n.r.: blocate pe Instagram) și dacă o văd pe stradă chiar întorc capul.(...) Chiar nu vreau să-i pronunț numele. Nu-mi place de ea, nu-mi place caracterul ei, e o persoană care a uitat de unde a plecat și mă deranjează oamenii care uită de unde pleacă”, a mărturisit Larisa Udilă.

A bătut vreodată Larisa Udilă o femeie pe care nu o suportă? Vedeta a spus adevărul

O altă întrebare care i-a fost adresată Larisei Udilă a fost legată de violență. Vedeta a recunoscut dacă a bătut vreodată o femeie pe care nu a plăcut-o, dar se pare că fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” nu are o părere bună despre violența asupra femeilor. 

Iancu Sterp s-a ales cu dosar penal. Motivul pentru care fratele lui Culiță Sterp a ajuns în acestă ipostază

Citeste si: Larisa Udilă, declarații exclusive despre infidelitatea soțului la „Detectorul de minciuni”: „A mințit, am vrut să plec”

„Nu, și mi se pare atât de dizgrațios să te bați cu o femeie!”, a declarat Larisa Udilă. 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies