Larisa Udilă, declarații exclusive despre infidelitatea soțului la „Detectorul de minciuni”: „A mințit, am vrut să plec”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 28 oct 2022, 09:27

Larisa Udilă, declarații exclusive despre infidelitatea soțului la „Detectorul de minciuni”: „A mințit, am vrut să plec”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Larisa Udilă, fosta concurentă de la emisiunea fenomen de modă „Bravo, ai stil!” difuzată pe Kanal D, a vorbit despre lucruri mai puțin știute din viața ei de față cu Oana Radu.

Invitată în emisiunea „Detectorul de minciuni”, moderată de Oana Radu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Larisa Udilă a spart gheața secretelor și a vorbit despre lucruri nemaiștiute din viața ei, inclusiv despre înșelat și despre infidelitatea soțului ei.

Soțul Larisei Udilă a fost la un pas să o înșele

Citeste si: De ce a vrut Larisa Udilă să își încheie socotelile cu viața: "Stăteam pe balcon și voiam să mă omor"

Pe masa discuțiilor, unele dintre subiecte au fost infidelitatea și înșelatul. Larisa Udilă a declarat răspicat că nu este de acord cu înșelatul și nu și-ar ierta soțul dacă ar ajunge în acest punct, dar a povestit cum l-a prins, într-o zi, cu acte de „aproape” infidelitate.

„Da, l-am prins. Nu știu dacă înțelegi, dacă povestesc asta o să mă cert foarte tare cu soțul meu acasă. Deci o să râdeți maxim!

Citeste si: Larisa Udila, atac fară precedent la adresa Denisei Potecaru, fosta ei colegă de la Bravo, ai stil: "A uitat de unde a plecat, era rasista, nu suporta țiganii"

Stăteam liniștită în pat cu el, era un moment din ăsta de iubire.

Nu căutam, crede-mă pe cuvânt (n.r.: în acel moment), de obicei caut mult, dar când caut nu găsesc nimic. Atunci stăteam liniștită în pat, eu pe telefonul meu, el pe telefonul lui. Primesc un mesaj pe Instagram: <<Bună, Larisa, îmi scrie soțul tău de pe un cont, și atunci când i-am scris pe contul lui mi-a spus să șterg mesajul, că îl bag la pușcărie>>. Și eu zic: <<Ia uite, iubire, au făcut ăștia un cont fals cu numele tău și-mi scriu mie fetele, că le bagi tu în seamă>>.
Stau, mă gândesc, și zic că poate nu e chiar așa. Am luat telefonul lui, am intrat pe Instagramul lui, pe care îl aveam și eu, și ștersese mesajele cu tipa aia, în care ea îi scrisese lui. Deci el a avut un Instagram fals, scria tuturor. Una dintre fete l-a anunțat că cineva cu un Instagram fals scrie în numele lui, și el i-a spus să nu-i mai scrie aici (n.r.: pe contul lui oficial de Instagram), pentru că îl bagă la pușcărie”
, a povestit Larisa Udilă.

Larisa Udilă l-a iertat pe soț pentru mesajele trimise altor femei

În ciuda faptului că l-a prins în fapt pe soțul ei cu mesaje trimise altor fete, Larisa Udilă a dat uitării acest episod, considerând că a fost un copilărism, astfel că i-a acordat o ultimă șansă. 

„A șters mesajele, eu când am verificat și am văzut că a șters mesajele am zis gata, minte 100%. De ce ai șters mesajele? A, că le-am șters ca să nu ne certăm, că ești nebună și te cerți cu mine. I-am zis că nu există așa ceva, ai mințit. Bine, mă duc la magazin, ia telefonul și caută cât vrei (n.r: i-a spus soțul Larisei). Eram fiartă, nu mai puteam. Ce crezi că am făcut? I-am dat mesaj (n.r.: prietenului soțului ei, de pe contul lui) și i-am zis: <<Te rog din suflet, dă-mi repede parola și contul că mi-a scris cineva și trebuie să răspund până vine Larisa acasă>>. Mi-a trimis parola, contul, am intrat. Ce era acolo... 

Citeste si: Larisa Udilă, înjurată și agresată în plină stradă: ”Mi-a dat mare pumn în față”. Evenimentul care a marcat-o profund

Iancu Sterp s-a ales cu dosar penal. Motivul pentru care fratele lui Culiță Sterp a ajuns în acestă ipostază

A venit acasă, am vrut să plec, el mi-a spus că nu e chiar așa, că îmi explică, a găsit el o explicație care nu era plauzibilă absolut deloc. A zis că a fost o prostie, că n-a făcut nimic și că n-am de ce să mă supăr.

(...) Atunci am trecut cumva peste, pentru că mi s-a părut o copilărie, i-am dat ultima șansă. Dacă m-ar înșela, n-ar mai putea să trăiască el fericit cu mine, pentru că aș fi povara vieții lui”, a încheiat Larisa Udilă.

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies